Haberler

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman: Avrupa'da Final Hedefimiz Var

Güncelleme:

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, katıldığı bir iftar yemeğinde, "Avrupa'da final oynama hedefimiz var" dedi.

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, 1903 Dolmabahçe Grubu'nun iftarına katıldı.

Beşiktaş Kulübünün internet sitesinde yer alan bilgiye göre Orman, 1903 Dolmabahçe Grubu'nun Akatlar No:1903'te düzenlediği iftar davetinde yer aldı.

"BEŞİKTAŞ'IN AVRUPA'DA BİR BAŞARI ÇİZGİSİ VAR"

İftarda kısa bir konuşma yapan Orman, Beşiktaş'ın büyük bir camia olduğunu belirterek, şu ifadeleri kullandı:

"Zor bir süreci hep beraber aştık. Camiamızın dik duruşunu herkese gösterdiğimiz için sevinçliyim. Sezonu istediğimiz seviyede bitiremedik. Taraftarlarımızın kulübü sahiplendiği bir dönemi yaşıyoruz. Camia olmanın en önemli unsuru aidiyet duygusudur. Yeni bir sezona başlayacağız. Beşiktaş'ın Avrupa'da bir başarı çizgisi var. Avrupa'da final oynama hedefimiz var. Beşiktaş, sağlam temellere oturmuş bir camia. Beşiktaş, cumhuriyetin kurulmasında misyonu olan bir camiadır."

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Dolmabahçe Sarayı Fikret Orman Beşiktaş Spor Haberler

500

Yorumlar (13)

KOKO:

Beşiktaşlıyım ama fikonun gidişatını hiç beğenmiyorum. Efendiyiz efendiyiz diyor ama kendisi çok egolu birisi göreve başladığı ekipten yanında kimse kalmadı. Bütün başarılar ona ait, transferler ona ait. Geçen sene adam gibi bir forvet alamadın üstüne cenki sattın yok pahasına bizi şampiyonluktan ettin. Bir sonraki seçimde umarım artık bırakırsın.

15
9
yanıtYanıtla
ALMANYALI:

Arkadaş sen gerçekten futboldan anlıyorsun. Bencede kaçan şampiyonluğun tek sorumlusu Fikret Orman dır.

yanıt7
yanıt0
Reis:

Fikret başgan, gel zengin arkadaşlarından birinin kızını bana isteyelim. Biraz da biz yaşayalım şu hayatı, biraz da biz gün yüzü görelim.

7
6
yanıtYanıtla
EFSANE:

bir fenerbahçeli olarak siz çeyrek finale kalın o bile yeter seviniriz, keşke gerçek olsa dediklerin hangi türk takımı olursa olsun seviniriz malatya da olsa trabzon da olsa bu bizim için bir gururdur

3
3
yanıtYanıtla
İrfan Ü.:

Beşiktaş gözümden düştü. . Alt sıralarda olduğundan herkesle iyi geçiniyorlarmış. Biraz güçlenince ne olduklarını gördük hepsinin. ! Türk bayrağı var logosunda diye severdim ama sevilecek insanlar değilllermiş. . Suçlu taraftar mı, başkan mı, teknik direktör mü, oyuncular mı bilmem!!! Ama suçlu olan birinin olduğu kesin. Yazık. .

3
3
yanıtYanıtla
Serdar:

Rüyalar bunun için varlar!

2
3
yanıtYanıtla
Babayarooo:

E uyan artık sen de o zaman şu ruyadan

yanıt0
yanıt0
Sentetik Kimyasal:

TİNERİMİ ÇEKERİM HAYALLERİMİ SÜSLERİM

2
3
yanıtYanıtla
Vatandaştan ötede:

tinerci ol ama karaktersiz olup millete boş laf yapma.

yanıt1
yanıt0
Uykusuz:

dolar bugün 4. 6978 i gördü bir tane dolar haberi yok, ilginç bir sitesiniz

2
1
yanıtYanıtla
Tüm 13 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title