Haberler

    Beşiktaş Başkanı Fikret Orman: Arda Turan Gündemimizde Yok

    Güncelleme:

    Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, "Arda Turan'ın bölgesinde oyuncu yoğunluğu var. Arda transfer gündemimizde değil." dedi.

    Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, transferi gündemde olan Arda Turan ve Cenk Tosun'la ilgili açıklamalarda bulundu. Orman, "Arda Turan gündemimizde değil, Cenk'i ise devre arasında göndermek istemiyorum." dedi.

    Orman'ın ifadeleri şu şekilde:

    "Arda Turan'a Beşiktaş formasının nasip olmasını çok isterim ama şu an böyle bir gündemimiz yok. Şahsen sevdiğim bir oyuncu, Türkiye'nin önemli bir markası. Daha önce de anlattım. Bizim takımızıda Arda'nın bölgesinde oyuncu yoğunluğu var, çok oyuncu var. Bir takımda transferden önemlisi mevcut oyunculardan performans almak. Tolga ile Arda'nın poz vermesi- Bundan bir mana çıkarmak istenesiz de çıkartın; ancak bir şey yok. Yarım saat evvel Fatih Hoca ile konuştum. Yeni göreviyle alakalı tebrik ettim. Sahada rekabet yaşıyoruz ama dışarıda herkes birbiriyle arkadaş."

    "CENK'İ SATMAK GİBİ NİYETİMİZ YOK"

    "Devre arasında Cenk Tosun'u satmak gibi bir niyetimiz yok. Cenk Tosun iyi bir oyuncu. Transfer için talep gelebilir. Biz Cenk Tosun'un değerini yüksek görüyoruz ama satma niyetinde olmadığımız için fiyat belirlemedik. Cenk çok kıymetli ve Beşiktaş'ta olmaktan çok mutlu. Oğuzhan ile ilgili de aynı şeyleri söylemiştim. Kariyerleri için olumlu bir adım atılacağına inanırsam, yardımcı oluruz"

    "SOSA'YLA İLGİLENMİYORUZ"

    "Sosa için talebimiz olmadı, sezon başında da yoktu. Şu anda da Sosa gündemimizde değil. Beşiktaş'ın orta saha ve kanatlarında çok oyuncu var. Gökhan Töre de gelecek. Beşiktaş'a transfer, transfer diye bakmak yerine kadroya bakarsanız anlarsınız. Demba Ba'nın gelmesini isterim ancak sakatlığına bakmak lazım. Mario Gomez Milli takımda oynuyordu. Şimdi Stuttgart'a gitti. Hayırlı olsun."

    "İNŞALLAH HAKEMLER LİGE ETKİ ETMEZ"

    "Açıkçası Beşiktaş'ın ligdeki performansından memnun değilim. Çok daha iyi olmamız gerekiyordu. 30'a yakın resmi maç yaptık. İkinci devrede daha az maç yapacağız. Fatih Terim'in kariyeri belli, hayırlısı olsun. Galatasaray da Fenebrahçe de şampiyonluk istiyor. Keyif almak lazım. İnşallah hakemler lige etki etmez, biz de şampiyon oluruz. Bayern Münih bizim için zor bir kura oldu ancak umutsuz değiliz."

    Kaynak: Skorer / Spor

    Fikret Orman Beşiktaş Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title