Haberler

Fikret Orman'a Sarılan Ali Koç, İlk Kez Fenerbahçe Taraftarını Kızdırdı

Güncelleme:

Fenerbahçeli taraftarlar, dün oynanan derbide Beşiktaş Başkanı Fikret Orman'a sarılan Ali Koç'un bu hareketini beğenmedi.

Spor Toto Süper Lig'de haftanın maçında Beşiktaş, Fenerbahçe'yi ağırladı ve sahadan 3-1'lik galibiyetle ayrıldı.

BABASININ LOCASINDAN İZLEDİ

Fenerbahçe başkan adaylığını birkaç ay önce açıklayan Ali Koç da sarı-lacivertli takımı desteklemek üzere Vodafone Park'a geldi. Ali Koç'un maçı babası Rahmi Koç'un locasında izlediği kaydedildi.

FİKRET ORMAN'LA KOÇ BİR ARAYA GELDİ

Karşılaşma öncesinde stada giriş yapan Ali Koç'u Beşiktaş Başkanı Fikret Orman karşıladı. Orman ve Koç'un birbirlerine sarılmalarının ardından bir süre sohbet ettiği görüldü.

TARAFTARLARDAN TEPKİ

Öte yandan bazı Fenerbahçeli taraftarlar, Fikret Orman ile samimi bir şekilde sohbet eden Ali Koç'a sosyal medya üzerinden tepki gösterdi.

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Fikret Orman Fenerbahçe Beşiktaş Ali Koç Spor Haberler

500

Yorumlar (47)

Meert:

Aziz başkan babamız , saraçoglu evimiz

6
19
yanıtYanıtla
METİN:

NE TEPKİSİ SPOR BARIŞ KARDEŞLİKTİR. İYİ OYNAYAN KAZANACAK. BIRAKIN BU FANATİZMİ. OYNAYANI ALKIŞLA.

18
4
yanıtYanıtla
Aliosman:

Bir fenerbahçeli olarak Ben beğendim ikisinide tebrik ediyorum Spor sevgi ve kardeşliktir

20
2
yanıtYanıtla
mustı01:

ali koç medeni adamın hali başka kavga gurultu nereye kadar

17
0
yanıtYanıtla
A.Sağlam.:

İnsan olmanın gereğini yapmış. Ne yapsaydı, küfür edip kavga mı etseydi. Aziz yaptı da ne oldu. . . Millet bu kavgalardan bıktı. Avrupa da hiç mi derbi izlemiyorlar. . .

13
3
yanıtYanıtla
Realist:

Ben Fenerliyim, Ali Bey çok efendi biridir ki burada da nasıl iyi bir insan olduğunu göstermiş. İnsanların birbiriyle anlaşmasını çekememezlik etmeyin. Daha birbirlerine küs olduklarında onlara kızın.

13
3
yanıtYanıtla
Nedim yilmazturk:

Sayin Ali koc bu hareketinle fenerbahce baskanligina cok yakinken malesef dun itibariyle fenerbahce baskani olma sansin malesef kaybettin kazanamiyacaksinda yaziki cok yazik konusmasini bilmeyen bir adama nezaket gosterdiyin icin bunu fenerbahce kongure uyeleride gormezden gelmiyecektir onumuzdeki kongurede bu goruntulerinin karsilginida hayal ettiyin fenerbahce baskanliginda kendi isguzarligindan bitmistir

2
14
yanıtYanıtla
Kongure:

Kongure ne lan. Sen ilk okula baştan başla. Buralarda fazla dolanma.

yanıt2
yanıt1
Nedim yilmazturk:

LAN diye kari kocasina soyler malesef mensubu bulundugun sulelenden madam alma tesrifinde bulunmadim nasip olurda birgun osorunlarida birlikte cozume kavustururuz Sen bunlari fazla dusunme findik beyinli . KONGURE RUMUZLU MAL

yanıt3
yanıt0
RİZELİLER:

DOĞRU ALİ BEYİN YÜREKTEN FENERBAHÇELİDİR AMA BİZ F. B TARAFTARININ BÜYÜK ÇOĞUNLUĞU FİKRET ORMANALA OLAN BU YAKINLIĞINI DOĞRU BULMADIK

5
9
yanıtYanıtla
Tüm 47 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title