Haberler

Figüranla Hollywood'a Gidiyoruz

Güncelleme:

Filmi izleyen ve bileti ile selfie çekip www.figuranbenihollywoodagotur.com adresine gönderen kişiler arasından noter huzurunda yapılacak çekiliş ile de 3 şanslı izleyici, Amerika'ya dünyanın en büyük stüdyoları olan Universal Stüdyolarını gezmeye ve Hollywood'u görmeye gidecek.

'FİGÜRANLA GÜLMEYE DOYACAKSINIZ'

Türkiye'deki en büyük film platolarından Bosphorus Film Platolarının da sahibi olan Yapımcı Aytekin Mert; 'Başrolünde bir figüranın olduğu ilk Türk komedi filmi olan Figüran, izleyicisine gülmeye doyacağı güzel bir filmin yanı sıra böyle bir sürpriz de yapacak. Bu arada, sinemaseverlere Figüran'ın sürprizleri bununla da kalmayacak' dedi.

Başrollerini, Ceyhun Fersoy, Serenay Aktaş, Ferdi Kurtuldu, Erdal Cindoruk, Cem Kılıç, Umut Oğuz, Mehtap Bayrı, Yıldırım Öcek gibi çok sayıda ismin paylaştığı Figüran, 3 Nisan'da sinemalarda.

BAŞROLÜNDE BİR FİGÜRANIN OLDUĞU İLK KOMEDİ FİLMİ

Sinema izleyicisi tarafından merakla beklenen Figüran'ın konusu ise söyle: Beceriksiz ve sakar bir figüran olan Mutlu, eşsiz bir senaryo yazdığına ve başrol oynayacak kadar yetenekli bir aktör olduğuna inanmaktadır. Sakar fakat bir o kadar da samimi hareketleriyle setin altını üstüne getiren Mutlu ve yine setlerde ışık asistanlığı yapan ev arkadaşı Cempo'nun en büyük hayali kendi senaryolarını filme çekmektir. Hayallerini hayata geçirmek için Mutlu'nun figüranlık yaptığı dizinin başrol oyuncusu Pelin Şafak'ı kendi projelerinde oynatabilmek ve dikkatleri üzerlerine çekmek için çabalamaktadırlar.

DİZİ VE FİLM SETLERİNİN BİLİNMEYEN DÜNYASI FİGÜRAN'DA

İki kafadarın projelerini yapımcı yapımcı dolaştırmaları ve Türkiye'nin Starı Pelin Şafak'ı filmlerinde oynaması için ikna çabaları, sezonun en komik ve samimi filmini ortaya çıkardı. Figüran'ın sıcak, umut dolu, bazen hüzünlü ama hep komik hikâyesinin arka planında dizi ve film setlerinin bilinmeyen dünyası izleyiciye sunuldu.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Amerika Birleşik Devletleri Hollywood Türkiye Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Anneye fitre verilir mi? Kara Ağaç Destanı nerede çekiliyor, setleri nerede? Süleyman Ada kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Türkoğlu Belediye Başkan adayı Süleyman Ada kaç yaşında, nereli? CANLI maç izle! TÜM MAÇLAR! Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 29 Mart GÜNÜN MAÇLARI CANLI İZLE! Cengiz Gökçam kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Pazarcık Belediye Başkan adayı Cengiz Gökçam kaç yaşında, nereli? Kamber Harmankaya kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Onikişubat Belediye Başkan adayı Kamber Harmankaya kaç yaşında, nereli? Mehmet Akçiçek kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Nurhak Belediye Başkan adayı Mehmet Akçiçek kaç yaşında, nereli? Sümeyye Nur Mahide Gökbilgin kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Göksun Belediye Başkan adayı Sümeyye Nur Mahide Gökbilgin kaç yaşında, nereli? Hatice Kahraman kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Elbistan Belediye Başkan adayı Hatice Kahraman kaç yaşında, nereli? Yahya Kemal Akkurt kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Dulkadiroğlu Belediye Başkan adayı Yahya Kemal Akkurt kaç yaşında, nereli? Nazir Çuhadar kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Andırın Belediye Başkan adayı Nazir Çuhadar kaç yaşında, nereli? Kara Ağaç Destanı canlı izle! Kara Ağaç Destanı 6. bölüm TRT 1 HD izleme linki! 9 gün tatil ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? 9 gün bayram tatili hangi tarihte başlayacak? Çağatay Yurtsever kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Afşin Belediye Başkan adayı Çağatay Yurtsever kaç yaşında, nereli? Otobüs biletlerine zam gelecek mi? Otobüs biletleri ne kadar?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title