Haberler

FIFA, Süleyman Demirel'i Kaleci İlan Etmişti

Güncelleme:

FIFA, Türkiye ile Brezilya arasında 2014 yılında oynanan karşılaşma sonrasında internet sitesine kaleci adını Volkan Demirel yerine Süleyman Demirel yazmıştı.

Bu gece sabaha karşı hayata gözlerini yuman 9. Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel, sporla fazla ilgilenmezdi fakat uzun siyasi ömrü sırasında ilginç olaylar yaşadı.

BAŞINA TALİHSİZ OLAYLAR GELDİ

Tedavi gördüğü Ankara'da bu sabaha karşı vefat eden 9. Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel, Beşiktaş taraftarı idi, fakat sporla fazla ilgilenmezdi. Maçlara da çok az giderdi. Nadiren gittiği futbol maçlarından birinde ise başına talihsiz bir olay geldi. Souness'ın hareketine sinirlenen bazı Fenerbahçe taraftarları, sahaya ve protokol tribününe yabancı madde yağdırdı.

KORKMAZ, SON ANDA ÖNLEMİŞTİ

Bu sırada Demirel'e atılan bir pet şişeyi Galatasaray Kaptanı Bülent Korkmaz son anda havada yakalayarak, Demirel'e isabet etmesini önlemişti. Souness'ın hareketine sinirlenen bazı Fenerbahçe taraftarları, sahaya ve protokol tribününe yabancı madde yağdırdı. Bu sırada Demirel'e atılan bir pet şişeyi Galatasaray Kaptanı Bülent Korkmaz son anda havada yakalayarak, Demirel'e isabet etmesini önlemişti.

FIFA'YA GÖRE A MİLLİ TAKIM'IN KALECİSİ SÜLEYMAN DEMİREL'Dİ

Dünya futbolunun patronu FIFA, Türkiye ile Brezilya A milli futbol takımlarının 13 Kasım 2014'te İstanbul'da oynadığı karşılaşma sonrasında tarihi bir hataya imza atmıştı.
Maçla ilgili olarak FIFA'nın resmi internet sitesinde yer alan haber analizde, ay yıldızlı ekibimizin kalecisi Volkan Demirel'in yerine Süleyman Demirel yazılmıştı.

DAHA SONRA HATAYI DÜZELTMİŞLERDİ

Brezilya'nın 4-0 kazandığı karşılaşmada kendi kalesine gol atan Semih Kaya'nın adı da Suat Kaya şeklinde yer almıştı. Site editörleri daha sonra Türk okuyuculardan gelen uyarılar üzerine hatayı düzeltmişti.

TFF BAŞSAĞLIĞI MESAJI YAYIMLADI

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), 9. Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel'in vefatı etmesinin ardından başsağlığı mesajı yayımladı. TFF'nin internet sitesinde yer alan mesajda şu ifadeler yer aldı: "9. Cumhurbaşkanı ve eski başbakanlarımızdan Süleyman Demirel'in hayatını kaybettiğini büyük bir üzüntü ile öğrenmiş bulunuyoruz. Merhum Süleyman Demirel'e Allah'tan rahmet, ailesi, sevenleri ve milletimize başsağlığı dileriz."

Kaynak: Hürriyet

Kaynak: Haberler.com / Spor

Süleyman Demirel Volkan Demirel Fenerbahçe Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500

Yorumlar (2)

bjk:

BABADA BEŞİKTAŞLIYMIŞ DEMEK

1
0
yanıtYanıtla
tose:

Rahmetli, maçı bitirdi. ! Bunun jubile maçı olduğunu söyledi. ! Yani birdaha sahalarda göremeyeceğiz. ! Üzgünüz. ! Sayın seyirciler.

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title