Haberler

FIFA 20 Yaş Altı Dünya Kupası

Irak Teknik Direktörü Şakir: "Yarı finale yükselerek tarihi bir başarı elde etmek istiyoruz"

FIFA 20 Yaş Altı Dünya Kupası çeyrek finalinde Güney Kore ile karşılaşacak Irak Milli Takımı'nın teknik direktörü Hakim Şakir, yarı finale yükselerek tarihi bir başarı elde etmeyi hedeflediklerini söyledi.

Irak, 7 Temmuz Pazar günü Güney Kore ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.

Teknik direktör Şakir yönetimindeki antrenman Kayserispor Kadir Has Tesisleri'nde yapıldı. Isınma hareketleri ve koşuyla başlayan idman daha sonra yarı alanda top çalışmasıyla devam etti.

Antrenmandan önce AA muhabirine açıklamalarda bulunan Şakir, Güney Kore karşılaşmasına hem fizik hem de mental açıdan hazır olmak için yoğun bir şekilde çalıştıklarını belirtti.

Güney Kore maçının ülke futbol tarihi için çok önemli olduğunu vurgulayan Şakir, şöyle devam etti:

"Biz hepimiz vatana fedayız, yeter ki Irak halkı sevinsin. Yarı finale yükselerek tarihi bir başarı elde etmek istiyoruz. Bütün oyuncular bu maça hazır. Güney Kore çok güçlü bir takım. Onlar da yarı finale çıkmak istiyor. Oyuncularımın üzerinde fazla bir baskı yok. Benden başlayarak her oyuncuya kadar hazırız. İnşallah Güney Kore'den rövanşı alacağız. Asya Şampiyonası'nda bizi penaltılarda yenmişti. Takıma güvenim tam. Çalışmalarımız güzel bir şekilde devam ediyor. Kayseri'den mutlu bir şekilde ayrılmayı arzuluyoruz. İnşallah amacımıza ulaşırız."

Irak, yarın yapacağı antrenmanla Güney Kore hazırlıklarını tamamlayacak. - Kayseri

Kaynak: AA / Spor

Kayserispor Güney Kore Kadir Has Irak Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title