Haberler

FIFA 20 Yaş Altı Dünya Kupası

Güncelleme:

Meksika Milli Takımı Teknik Direktörü Almaguer: "İki takım içinde çok zor bir maç olacak ve iyi bir iş yapacağımıza inanıyorum."

FIFA 20 Yaş Altı Dünya Kupası 2. turunda yarın karşılaşacak Meksika ve İspanya takımlarının teknik direktörleri ile oyuncuları basın toplantısı düzenledi.

Polat Renaissance Otel'de gerçekleştirilen basın toplantısında konuşan Meksika Milli Takımı Teknik Direktörü Sergio Almaguer, İspanya'nın çok kaliteli bir ekip olduğunu ve kazanmak için her şeyi yapacaklarını söyledi.

Grup maçlarından dersler çıkardıklarını aktaran Almaguer, "Rakibimiz çok kaliteli bir takım. Ne yapmamız gerektiğini biliyorum. Adım adım düşünüyoruz. İki takım içinde çok zor bir maç olacak ve iyi bir iş yapacağımıza inanıyorum" diye konuştu.

İspanya'nın dünyanın en iyi takımlarından biri olduğunu vurgulayan Meksikalı teknik adam, "Alacağımız galibiyet hiç şaşırtıcı olmaz. En iyi futbolumuzu henüz göstermedik" dedi.

Almaguer, 2003 yılında kısa bir süre Türkiye'de Galatasaray formasını giydiğini hatırlatarak, " İstanbul'a tekrar dönmek çok güzel bir duygu. Galatasaray ile UEFA Şampiyonlar Ligi'nde oynadığım maçları unutamam. Gaziantep'te Emre Aşık ile sohbet ettim. Fatih Terim döneminden takım arkadaşımdı. İyi anılardan bahsettik. Yarın Galatasaray taraftarlarının da desteğini bekliyorum" ifadelerini kullandı.

Meksikalı futbolcu Marko Buena, karakterlerini ve takım ruhumuzu sahaya yansıtarak kazanmak istediklerini belirtti.

"Kazanmak istiyoruz"

İspanya Milli Takımı Teknik Direktörü Julen Lopetegui, çok önemli bir rakiple çeyrek final mücadelesi vereceklerini dile getirdi.

Lopetegui, Meksika'nın çok kaliteli bir takım olduğunu belirterek, "Rakibimizi çok iyi tanıyoruz. Müthiş bir potansiyelleri var. Londra Olimpiyatları'nda çok iyi işler yaptılar. Meksika'ya büyük saygı duyuyoruz. Harika bir takımları var. Biz topa sahip olup, kendi oyunumuzuortaya koyarak kazanmak istiyoruz" şeklinde konuştu.

FIFA Konfederasonlar Kupası'nda dün oynanan Brezilya-İspanya maçı hakkında çok sayıda soru gelmesi üzerine İspanyol teknik adam, "Biz tamamen Meksika maçına odaklandık. İspanya'nın dünkü mağlubiyeti bizde baskı oluşturmuyor. Her zaman söylediğim gibi kendimizi favori görmüyoruz" diye konuştu.

İspanyol futbolcu Derik Osede, Meksika'ya saygı duyduklarını fakat yarın galip geleceklerini kaydetti. - İstanbul

Kaynak: AA / Spor

Galatasaray İstanbul İspanya Spor Haberler

Bakmadan Geçme

25 NİSAN YEMEKTEYİZ YENİ BÖLÜM FRAGMANI #128105 Yemekteyiz 594. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? Survivor'da elenen kim oldu? 24 Nisan Survivor'da adaya kim veda etti? 24 NİSAN BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Şevket Çoruh Arka Sokaklar'a geri mi döndü? Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE | Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Gelinim Mutfakta CANLI YAYIN | 25 NİSAN GELİNİM MUTFAKTA PUAN DURUMU! Gelinim Mutfakta yeni bölüm İZLE! 25 NİSAN TV YAYIN AKIŞI | Bugün hangi diziler var? Kanal D, Star TV, TRT1, ATV, TV8, Show TV, NOW TV Toz taşınımı nedir, zararları neler? Çöl tozu hangi illeri etkileyecek? Toz taşınımı neden olur? Bugün okullar tatil mi? 25 Nisan Perşembe okul var mı, resmi tatil mi? Bugün ders var mı, işlenecek mi? MÜGE ANLI CANLI İZLE! 25 Nisan Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? Ankara'da toz taşınımı ne zaman bitecek? #127781 Toz taşınımı nedir, zararları neler? Bugün hava nasıl olacak? #127781 Meteoroloji'den toz taşınımı uyarısı! Toz taşınımı hangi illerde görülecek, ne zaman bitecek? Okulların Kapanmasına Kaç Gün Kaldı (SAYAÇ)? 25 Nisan Okullar ne zaman, hangi tarihte kapanacak? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 25 Nisan dün gece deprem mi oldu? ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title