Haberler

Fidye İçin Kaçırılan Gence İşkencenin Görüntüleri Ortaya Çıktı

Güncelleme:

İstanbul'da fidye için kaçırılan 21 yaşındaki Suriye uyruklu genci kurtarmak için operasyon gerçekleştirildi. Emniyet güçlerini karşısında gören şüpheli, suç ortağı kadını bıçakla rehin aldı. Şüphelilerin kaçırdıkları gence yaptıkları işkenceyi kameraya alarak aileye gönderdiği ortaya çıktı.

İstanbul'da fidye için kaçırılan 21 yaşındaki Suriye uyruklu genci kurtarmak için operasyon düzenlendi. Polisleri karşısında gören fidyeci, suç ortağı kadını bıçakla rehin aldı. 2 saat süren müzakereden sonra 2 fidyeci gözaltına alındı. Zanlıların kaçırdıkları gence yaptıkları işkenceyi kameraya alarak aileye gönderdiği ortaya çıktı.

50 BİN DOLAR FİDYE İSTEDİ

Esenyurt'ta 29 Temmuz 2018 tarihinde meydana gelen olayda babasına ait cep telefonu dükkanında çalışan Servat Mervan, yolda yürürken yanına yaklaşan bir otomobile bindirilerek kaçırıldı. Bir gün sonra Servat Mervan'ın ailesini arayan bir kişi talihsiz gencin işkence edilirken çekilen videolarını göndererek 50 bin dolar istedi.

POLİS HAREKETE GEÇTİ

Talihsiz gencin babasının polise başvurması üzerine Asayiş Şube Müdürlüğü tarafından soruşturma başlatıldı. Gasp Büro Amirliğine bağlı Rehine kurtarma ve müzakare timi polisleri yaptıkları incelemede Servat Mervan'ın kaçırıldığı aracın kiralık olduğunu tespit etti. Polis otomobili kiralayan kişiyi tespit ederek peşine düştü.

SUÇ ORTAĞI KADINI 2 SAAT BOYUNCA REHİN ALDI

Kısa süre sonra şüphelinin izi Küçükçekmece'de bulundu. Polis şüpheli Musab E.'yi yakalamak için operasyon düzenledi. Ancak karşısında polisleri gören şüpheli yanında bulunan suç ortağı olan Ela Y.(20)'yi rehin alarak binanın çatısına çıktı. Hem kendisini hem de kadını öldüreceğini söyleyen şüpheli 2 saat boyunca polise direndi. Ancak daha sonra polisler tarafından etkisiz hale getirilen Musab E. ile rehin aldığı suç ortağı Ela Y. gözaltına alındı.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

İstanbul Esenyurt Suriye 3.Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (18)

Adınızı Yazın:

kime yapılırsa yapılsın dini dili mezhebi hangi ülkeden olursa olsun kötülük yapan pislik yapan herkimse cezasını çekmeli ya böyle birşeymi olur yok suriyeli yok şu bu adamlar madur olmuş bizim milletde demediği yorum kalmamış siz aynı şekilde olsaydınız başkasının ülkesinde acaba ne yapardınız ya bir empati kurun başınıza gelmez demeyin bu dünyada herşey gelebilir küçümsemeyin kötülemeyin yazıktır günahtır insan insandır suçlular cezasını çeksin kardeşim!!

25
6
yanıtYanıtla
Ses:

Bu suriyeliler adam degil bunlar musluman kesinlikle degil ne oldugu belli olmayan milleti getirdi kapi komsu ettielr ya.la madem birini kacirip iskence edecek yurege sahipsin git ulkendekilerle savassana pislik.Allah bin turlu belanizi versin turklerden uzakta insallaaaaaah.

16
5
yanıtYanıtla
ASIL MESELE:

bütün sahil kasabaları, metropoller, turistik yerler, cafeler, piknik alanları, metrobüsler. . . . milyonlarca arap. . . . inanın bayramın 1. günü 1 Türk e rastlamak imkansız. . . benim dedem; bu topraklar için ağaç kabuğu yiyerek balkan harbinde şehit düştüğünde. . . bunların dedeleri nerdeydi__? söyliyim. . . . ortadoğuda perperişan bir avuç kalmış Türk askerini ingilizlerle birleşip süngüdengeçirmekle rmeşguldü

15
4
yanıtYanıtla
boş yapma:

ağzı olan konuşuyor doğru olsun olmasın salla ya tutarsa işte bilmiyosun bare buralara girme

yanıt0
yanıt0
...............:

bizi ortak tarihte de böyle parçaladılar. 1920 sonrasını öven tarihi ingilizler yazdıysa senin yeren tarihi de israil abd yazmıştır. neden mi_? çünkü; yeren tarih biat (akla değil kula teslimiyet) kültürü öne çıkarıyor. bu kültürün hakim olduğu ortadou coğrafyası da israilin abd nin iştahını kabartıyor. . koskoca osmanlıdan, büyük çoğunluğunu Türklerin oluşturduğu adı üstünde kala kala bi ''''anavatan'''' kalmış. ona da arapı hintliyi afganlıyı. . . . ortak ediyonuz ya. . şerife bacıların emeğini nolcak

yanıt1
yanıt0
balık hafızalı olmayın:

15 senede başımıza gelmedik felaket kalmadı farkında mısınız ? Ve bu felaketleri getirip kandırıldık diyenlere hala tapan kör bir kesim var

11
5
yanıtYanıtla
P..çler:

Bıraksaydınız kendilerini gebertselerdi.olması siz gebertseydiniz.temiz dünya için hırsız arsız katil terörist ne varsa yaşam hakkı alınıp yokedilmeli

14
1
yanıtYanıtla
anti yobaz:

gebertin birbirinizi

9
3
yanıtYanıtla
Abbudu:

Ulkemiz hem maddi manevi yonden cok yoruldu diye dusunuyorum bu olayi destekliyor degilim aksine kiniyorum insanlik bitmis ama ulkelerine donmelerinin zamani gelmis bulunmakta bizim mehmetciklerimiz onlarin memleketini savunurken sehit gazi oluyorlar cok afedersiniz ozur diliyorum cocuk yapmayi bilen sahsiyet savasmayi mi bilmiyor sadce sahil kenarlarinda milletin karisina kizina bakmayi nargile icmeyi hirsizlik haydutluk sapiklik kavga dovus cinayete sebep olunuyor bu gbi olaylara rastlamamak ve devaminin gelmemesi icin ulkemizden ulkelerine donmeleri dogru olur ayrica bazi seyleri bilmiyorsunuz klavyede bazi seyler kolayca yazilip okunabilir ama yasanmasi paha bicilemez

8
2
yanıtYanıtla
...:

İlgilere sesleniyorum Allah aşkına suç işleyen suriyelileri sınır dışı edin ...

7
1
yanıtYanıtla
Tüm 18 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title