Haberler

FIBA, Milli Oyuncu Semih Erden ve Türk Seyircilere Övgü Yağdırdı

Güncelleme:

A Milli Erkek Basketbol Takımının Dünya Kupası Avrupa Elemelerinde İspanya'yı 71-67 yendiği maçı haberleştiren FIBA'dan, kaptan Semih Erden'e ve Ankara seyircisine övgü geldi.

FIBA, "Ankara Kalesi ve Dev Semih Türkiye'yi İspanya karşısında zafere taşıdı" başlıklı haberinde, A Milli Erkek Takımımızın rakibini mağlup ederek 2019 FIBA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri I Grubu'nda liderliğe yükseldiğini yazdı.

FIBA'nın internet sitesinde yer alan haberde, "Ankara Spor Salonu'nda 9 bin 500 seyirci önünde oynanan maçta, Semih Erden, bir süper yıldız olduğu günlerini hatırlatan bir performans sergiledi ve 16 sayı, 14 ribaund ile oynadı. Doğuş Balbay da 12 sayı, 5 ribaund, 4 asist, 2 top çalma ve 1 blok ile Türkiye'nin evinde 5'te 5 yapmasına ve grupta 9 maçta 7 galibiyete ulaşarak liderliğe yükselmesine yardımcı oldu." ifadeleri kullanıldı.

FIBA, Milli Oyuncu Semih Erden ve Türk Seyircilere Övgü Yağdırdı

ANKARA'DA DÖRDÜNCÜ GALİBİYET

Metecan Birsen, Buğrahan Tuncer ve Tolga Geçim'in de çift haneli sayılara ulaştığının altını çizen FIBA, A Milli Erkek Takımı'nın elemelerde Ankara'da art arda dördüncü maçından dördüncü galibiyetini çıkardığını hatırlattı.

MAÇIN KAHRAMANI SEMİH ERDEN

Maçın kahramanı olarak Semih Erden'i gösteren FIBA, haberde, "Semih elemelerdeki ilk double-double'ını yaptı ve Türklerin sahadaki durdurulamayan gücü oldu. Ayrıca Türkiye'nin sert savunması İspanyolların yalnızca % 36'lık yüzdeyle şut atmasına neden oldu. Buna karşılık Türkiye sadece 8 top kaybıyla oynadı. Böylece Türkiye, Ankara Spor Salonu'nda 2010 FIBA Dünya Kupası grup aşamasında başlayan galibiyet serisini 5 maça çıkardı" ifadelerine yer verdi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Trabzonspor Karagümrük maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! TS Karagümrük maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Survivor Damla elendi mi? Survivor Damla gitti mi 24 Nisan 2024? Trabzonspor Karagümrük maçı CANLI izle! 24 Nisan TS Karagümrük ZTK maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Sandık Kokusu 20. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 24 Nisan Sandık Kokusu yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Taş Kağıt Makas 9. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 24 Nisan Taş Kağıt Makas yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kuruluş Osman 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 24 Nisan Kuruluş Osman yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Bir Sevdadır 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 24 Nisan Bir Sevdadır yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? OKC Thunder NO Pelicans NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 25 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Survivor Düello oyununu kim kazandı? 24 Nisan Çarşamba 2024? Survivor kim elendi? 24 Nisan Çarşamba Survivor'da kim elendi? Survivor eleme adayları kim? 24 Nisan Çarşamba Survivor potada kimler var? #129300 Kaç öğretmen atanacak? Atanacak öğretmen sayısı belli oldu mu? Bakan Tekin duyurdu Survivor kim kazandı? 24 Nisan Çarşamba Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi!
500

Yorumlar (1)

tacettin ark:

semih basketci basketci değildir spastik gibi özürlü hareketleri var beyin dima eror veriyor

0
10
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title