Haberler

FIBA Kadınlar Dünya Basketbol Şampiyonası'nda Pınar içilecek

Güncelleme:

Sağlık, Lezzet, Yenilik ve Yaşam Pınar'ından basketbola büyük destek

Türk Milli Takımı ve konuk oyuncular, şampiyona boyunca Pınar'ın ürünleriyle mola verecekler.

Türkiye'nin öncü markası Pınar, spora ve sporculara verdiği desteği sürdürüyor. 2014 FIBA Kadınlar Dünya Basketbol Şampiyonası'nın ''Resmi İçecek Tedarikçisi'' olan Pınar, şampiyona süresince hem milli takımın hem de maçların oynanacağı salonlarda bulunacak uluslararası basın mensuplarının, FIBA/yerel organizasyon komitesinin ve özel konukların içecek ihtiyacını karşılayacak.

Yaşar Holding Yönetim Kurulu Başkanı İdil Yiğitbaşı, Yaşar Topluluğu'nun Türkiye'de uzun yıllardır basketbola ve spora kesintisiz destek verdiğini hatırlatarak,

"Pınar olarak, nesillerdir Türkiye'ye sadece sağlıklı ve lezzetli ürünler sunmakla kalmıyor; çocuklarımızı spora yönlendirmek için çalışıyor ve onları destekliyoruz. Pınar KSK Basketbol şubesiyle birlikte altyapıda ve spor okullarında şimdiye kadar yaklaşık 25 bin çocuğa spor yapma imkanı sağladık. Bugün de Pınar Ailesi olarak böyle bir organizasyona destek olarak "Potanın Perileri'nin" yanında olmaktan ötürü gurur duyuyoruz. 2014 FIBA Kadınlar Dünya Basketbol Şampiyonası'nda ilk kez yarışacak Kadınlar A Milli Basketbol Takımımıza da başarılar diliyorum" dedi.

Türkiye'nin ilk katıldığı dünya şampiyonası

Her dört yılda bir düzenlenen ve dünyanın en prestijli kadın basketbolu turnuvası olan 'FIBA Kadınlar Dünya Basketbol Şampiyonası' 27 Eylül-5 Ekim tarihleri arasında Ankara ve İstanbul'da düzenlenecek. Beş kıtadan en iyi 16 takımın katıldığı turnuva, Türkiye'nin kadın basketbolunda mücadele edeceği ilk dünya şampiyonası olma özelliği taşıyor.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Türkiye Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title