Haberler

Fiba Grubu Meşaleyi Yaktı

Güncelleme:

Fiba Grubu çatısı altındaki şirketlerini gezen, binlerce çalışanın gönlünde ışık yakan Fiba Oyunları meşalesi 2018 turunu tamamladı.

Fiba Grubu bünyesindeki şirket çalışanlarının arasındaki ilişkileri perçinlemek, motivasyon ve dayanışmayı artırmak amacıyla başlatılan Fiba Oyunları için 'start' verildi.

Bu sene finali 21 Ekim 2018 tarihlerinde Özyeğin Üniversitesi Çekmeköy Yerleşkesi'nde düzenlenecek oyunlar, 500'ü aşkın sporcu çalışanı ağırlayacak. Farklı branşlardan ve yaş gruplarından oluşan onlarca takım sportmenlik ve ekip ruhu adına ter dökecek.

Oyunlarının amacının grup çalışanları arasındaki bağı daha da güçlendirmek olduğunu anlatan Fiba Grubu İnsan Kaynakları ve Kurumsal İletişim Direktörü Deniz Yüksekkaya, "Fiba Grubu çok büyük bir aile. Perakendeden finansa pek çok farklı disiplinde grup şirketlerimiz var. İşleyiş gereği pek çok şirket birbiriyle hiç temas etmiyor. Biz de grup şirketleri çalışanlarının birbirini daha yakından tanıması, şirketler arasında sinerji yaratılması ve çalışanlarımızın büyük resmi daha net anlaması adına beş yıl önce Fiba Oyunlarını başlattık. Beş yılda oyunlardaki kategori sayımızı beşten oniki'ye, sporcu katılımcı sayımızı 375'ten 500'ü aşkın kişiye çıkarttık" dedi.

Oyunların farklı sektörlerdeki şirketlerin bir araya gelmesi için kıymetli bir ortam sağladığını anlatan Yüksekkaya, "Zaman içinde oyunlarımızı genişlettik. Şu anda oyunların olduğu dönemde Özyeğin Üniversitesi Çekmeköy Yerleşkesi adeta bir olimpiyat köyü havasına bürünüyor. Hakem kurulu ve spor faaliyetlerinin tümü Özyeğin Üniversitesi Spor Merkezi personeli ve bölüm öğrencilerinin destekleriyle şekilleniyor. Bu anlamda organizasyonumuz amatör bir ruhun yanı sıra profesyonel bir dokunuşa sahip. Etkinliğin son gününde ise madalya töreni ve büyük aile pikniği yapıyoruz. Böylece sadece çalışanlarımız değil aileleri de birbirini daha yakından tanıma fırsatı buluyor" dedi.

Fiba Oyunları bu sene Basketbol, Voleybol, Futbol, Masa Tenisi, Tenis, Yüzme, Üç Top Bilardo, Kampüs Run, Tavla, Kürek Ergometrisi, Satranç, Plaj Voleybolu gibi kategorilerin yanı sıra yurt dışındaki şirket çalışanların da online olarak katılabildiği çeşitli iş simülasyonlarını içeren Akıl Oyunları'ndan oluşuyor.

Etkinliğin son gününde düzenlenen aile pikniği ise çocuklar için mini survivor etkinliği, hazine avı gibi keyifli etkinliklerle destekleniyor. Yetişkinler ise masajdan yogaya kadar uzanan pek çok renkli aktiviteyle buluşuyor.

Kaynak: Bültenler / Spor

Spor Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title