Haberler

Fiat'tan Bingöl'de Entegre Tesis

Otomotiv üreticilerinden Fiat, Bingöl'de entegre tesis kuruyor.

Bingöl Sanayi Sitesi'nde faaliyet gösteren 5 işletmeci, KOSGEB'in,

"İşbirliği, Güçbirliği" destek programı kapsamında bir araya gelerek, Fiat Entegre Tesisi kurmaya karar verdi.

Bingöl- Muş yolunun 6. kilometresindeki Kaleönü Mahallesi mevkisinde kurulacak entegre tesisin temeli törenle atıldı.

Törende konuşan Fiat 8. Bölge Satış Müdürü Osman Kolçe, Kasım 2012 sonunda hizmete girecek tesiste her türlü Fiat servis hizmetlerinin sunulacağını söyledi.

Bingöl'de Fiat markasını Özermak firmasında devam ettireceklerini belirten Kolçe, şöyle dedi:

"Geçen yıl Bingöl'de yüzde 5 olan pazar payımız 7-8 ay gibi kısa bir sürede iki katına çıktı. Bu tesisimizle Fiat markamızın otomobildeki yüzde 10, ticarideki yüzde 27 seviyesindeki pazar payının çok daha yükseleceğine inanıyoruz. 2 bin 500 metrekarelik alanda kurulan tesisimiz hem satış hem yedek parça hem de yetkili servis olacak. 40 kişiye istihdam sağlanacak. Ama en önemlisi satış servisimiz olmadan 7-8 ayda yaptığımız ciddi satışlar bizi hedeflediğimiz pazar payına ulaştıracak. Biz de markamıza, hizmetimize ve çalışanlarımıza güveniyoruz. Marka olarak Bingöl'de hem istihdam hem de hizmet anlamında karşılığını alacağımızı düşünüyorum."

Proje uzmanı Cuma Karaaslan ise tesisin, 5 firmanın bir araya gelmesiyle servis hizmetlerinin kurumsal bir kimlikle verileceği bir merkez olacağını, tesisin kurulması için gereken yaklaşık 1 milyon 500 bin liralık bütçenin 250 bin lirasının KOSGEB tarafından karşılanacağını belirtti.

Konuşmaların ardından tesisin temeli atıldı.

Muhabir: Abdullah Çelik /Sema Kaplan

Yayıncı: Murat Taydaş - BİNGÖL

Kaynak: AA / Yerel

Bingöl Fiat Muş Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Bahar 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Bahar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Ben Bu Cihana Sığmazam 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Ben Bu Cihana Sığmazam yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Mehmed: Fetihler Sultanı 8. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Mehmed: Fetihler Sultanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı? 16 Nisan Salı 2024? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor kim kazandı? 16 Nisan Salı Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Alita: Savaş Meleği filmi oyuncuları kim? Alita: Savaş Meleği filmi konusu, oyuncuları ve Alita: Savaş Meleği özeti! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! KDV'ye zam mı geliyor? Kafelerde KDV'ye zam mı gelecek? Bahar CANLI izle! SHOW TV Bahar 8.bölüm CANLI izleme linki! Paris Hilton, Taylor Swift geleceği için VIP alandan mı çıkarıldı? Paris Hilton neden VIP alandan çıkarıldı? Her derde deva! Cevizi suya koyun ve için; Etkisine inanamayacaksınız...
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title