Haberler

Feyenoord Teknik Direktörü Rutten Beşiktaş'ın Karşısına Değişik Bir Sistemle Çıkacağız

Uefa Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turu rövanşında yarın Beşiktaş'la karşılaşacak Feyenoord'da teknik direktör Fred Rutten ile futbolcu Immers, maçın oynanacağı Atatürk Olimpiyat Stadı'nda basın toplantısı düzenledi.

Uefa Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turu rövanşında yarın Beşiktaş'la karşılaşacak Feyenoord'da teknik direktör Fred Rutten ile futbolcu Immers, maçın oynanacağı Atatürk Olimpiyat Stadı'nda basın toplantısı düzenledi. Kazanmak için İstanbul'a geldiklerini ve kazanmak için her şeyi yapacaklarını belirten Rutten, siyah - beyazlı takımın karşısına değişik bir sistemle çıkacağını söyledi.

Siyah-beyazlı takımın iyi bir taraftar grubuna sahip olduğunu vurgulayan Rutten, Heyecanlı ve güzel bir maç olacak diye konuştu.

Hollanda basınının geçen seneki kadrodan 4 futbolcusunun takımdan ayrılmasıyla ilgili sorusuna da Rutten, Bu takım 3 - 4 senedir beraber. Şampiyonlar Ligi'nin tadını aldık. 4 oyuncu satıldı diye bunu bahane yapmayacağız. yanıtını verdi.

Golcü oyuncu Lex Immers ise, kazanmaya geldiklerini ve bu ihtimal için de ellerinden geleni yapacaklarını ifade etti.

Öte yandan Feyenoord, Atatürk Olimpiyat Stadı'nda ilk 15 dakikası basına açık antrenmanla yarınki maçın hazırlıklarını tamamladı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Atatürk Olimpiyat Stadı Feyenoord Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title