Haberler

Fevzi Geyik Ortaokulu'nun Futsal Başarısı

Fevzi Geyik Ortaokulu Amatör Spor kulübü takımları, katıldıkları okullararası futsal turnuvasında 2 kategoride bir birincilik ve bir ikincilik elde etti.

Fevzi Geyik Ortaokulu Amatör Spor kulübü takımları, katıldıkları okullararası futsal turnuvasında 2 kategoride bir birincilik ve bir ikincilik elde etti.

2017-2018 eğitim-öğretim yılında düzenlenen okullararası futsal turnuvasında katılan Fevzi Geyik Ortaokulu Amatör Spor kulübü takımları, 2 kategoride 2 derece elde ettiler. Konu ile ilgili açıklama yapan Fevzi Geyik Ortaokulu spordan sorumlu mudur yardımcısı Mahmut Kipici, futsal erkeklerde turnuvaya 40 takımın katıldığını ifade ederek, "Biz çıktığımız maçlarda toplam 41 gol atıp sadece 3 gol yedik. ve bu sonuçlarla il birinciliğini elde ettik. Futsal kızlarda okul olarak ilk kez katıldık. Buna rağmen çok iyi sonuçlar aldık ve il ikincisi olduk. 12 yıldır bu okulda çalışıyorum. Bu süre zarfında birçok başarıya imza attık. Diğer branşların yanında özellikle futbol ve futsal alanında 17 il birinciliği kazandık. Bölge birinciliklerimiz ve finallerde dereceler kazandık. Tabi bunlar sadece bir kişinin çalışması ile olmuyor. Ekip olarak elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz. Bu yıl aramıza katılan beden eğitimi öğretmenlerimiz Emin Öncel ve Kibar Çatak kısa sürede okula çok iyi uyum sağladılar ve bu başarının kazanılmasında büyük rol oynadılar. Ayrıca okul müdürümüz Harun Yeşilova gerek maçlara hazırlık aşamasında gerekse turnuva sürecinde sürekli yanımızda oldu. Bizlerden desteğini hiç esirgemedi. Çalışma arkadaşlarıma ve okul müdürüme çok teşekkür ederim" dedi.

"Spor, çevrenin zararlı etkilerinden korunmak için sığınılacak limanlardan biridir"

Okul Müdürü Harun Yeşilova ise, sporun bir kültür olduğunu ifade ederek, "Çevrenin zararlı etkilerinden korunmak için sığınılacak limanlardan biridir. Bizim amacımız çocuklarımızı bütün yönleri ile en güzel şekilde yetiştirmektir. Ayrıca şunu özellikle belirtmek isterim. Eğitim camiası olarak çok şanslı iki yılı yaşıyoruz. Çünkü arkamızda dağ gibi duran ve her konuda bize destek veren İpekyolu Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekilimiz Cemil Öztürk var. 50 öğrencimize ayakkabı, forma takımı, çorap ve tekmelik ayrıca Türkiye 1. Liginde oynayan bocce takımımıza ayakkabı, forma ve eşofman takımı belediyemiz tarafından çocuklarımıza hediye edildi. Belediye Başkan Vekilimiz Cemil Öztürk'e okulumuz ve kulübümüz adına çok teşekkür ederim. Bizlerin yaşadığı her sıkıntıda çözüm adresimiz oldu. Bizler için gece gündüz demeden yol gösteren ve destek olan İl Milli Eğitim Müdürümüz Kıyasettin Kırekin'e, vazgeçilmezimiz turnuvanın her aşamasında rehberimiz olan il Gençlik ve Spor Müdürümüz Nevzat İnanç'a, çocuklarımızın antremanını izlemeye gelen ve sürekli destek olan ilçe Milli Eğitim Müdürümüz Şükrullah Yavuzer'e öğrencilerimiz ve kulübümüz adına çok teşekkür ederiz. Sonuç olarak çocuklarımız için gece gündüz demeden çalışan beden eğitimi öğretmenlerimiz Emin Öncel ve Kibar Çatak hocalarıma çok teşekkür ederim. Beden eğitimi hocamız ve müdür yardımcımız Mahmut Kipici ilgili olarak tek bir cümle dile getireceğim iyiki varsın hocam. Bu çocukların sana her zaman ihtiyaçları var" şeklinde konuştu. - VAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Yeşilova Çatak Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title