Haberler

Maceracı Programını Yapan Murat Yeni, FETÖ'den Gözaltına Alındı

Güncelleme:

Samanyolu kanalında Maceracı adlı programı yapan Murat Yeni, FETÖ soruşturması kapsamında İstanbul'da gözaltına alınıp Erzincan'a getirildi.

Erzincan Cumhuriyet Başsavcılığınca, FETÖ/PDY'nin medya yapılanmasına ilişkin soruşturma kapsamında örgütün kapatılan Samanyolu kanalında "Maceracı" isimli programı sunan Murat Yeni hakkında gözaltı kararı çıkarıldı.

EVİNDE GÖZALTINA ALINDI

Karar üzerine harekete geçen polis ekipleri, Yeni'yi İstanbul'un Esenyurt ilçesi Piri Reis Mahallesi'ndeki evinde gözaltına aldı.

Maceracı Programını Yapan Murat Yeni, FETÖ'den Gözaltına AlındıMurat Yeni

ERZİNCAN'A GETİRİLDİ

Erzincan'a getirilerek hastanede sağlık kontrolünden geçirilen Yeni'nin, İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi'ndeki işlemlerinin sürdüğü öğrenildi.

Kaynak: AA / Güncel

Murat Yeni Erzincan 3.Sayfa Magazin Güncel Haberler

500

Yorumlar (119)

TANER:

BU ÜLKENİN CUMHURBAŞKANI FETÖ BİZİ ALDATTI DEMİŞTİ FETÖ BUNU DA ALDATAMAZ MI YANİ ADAMA BİRDEN ULLANMAYIN HEMEN

65
14
yanıtYanıtla
ASABİ:

ASKERİ, POLİSİ , HAKİMİ SAVCISI, İŞÇİSİ , MEMURU, TELEVİZYONCUSU, FUTBOLCUSU, GAZETECİSİ, TÜPÇÜSÜ, SUCUSU, MUSLUKÇUSU. HER YERDEN FETÖCÜ ÇIKTI BİR SİYASİLERDEN ÇIKMADI. . . HELAL OLSUN ONLARA BU MEMLEKETTE BİR ONLAR KALDI ŞEREFLİ VE NAMUSLU ONLARDA OLMASA NE YAPACAKTI BU MİLLET? BU MEMLEKET BU ŞEREFLİ?? VE NAMUSLU?? SİYASETÇİLERİN YÜZÜ SUYU HÜRMETİNE AYAKTA ONLARDA OLMASA BİZ NE YAPARDIK?? ONLARA MİNNETTARIZ YAŞASIN FETÖCÜ OLMAYAN ŞEREFLİ ? VE NAMUSLU ?TÜRK SİYASETÇİLERİ BU MİLLET SİZE MİNNETTAR!!

69
0
yanıtYanıtla
sa moruk:

boş yapma primci

yanıt0
yanıt12
EYT:

Eine diline sağlık

yanıt8
yanıt1
HIRBO:

TÜRKÇE OLİMPİYATLARINDA SALYA SÜMÜK AĞLAYAN SİYASİLERDEN GÖZALTINA ALINAN OLDU MU HİÇ HER ZAMANKİ GİBİ OLAN YİNE FAKİR FUKARAYA OLDU

yanıt11
yanıt1
KAÇARA:

Acaba rumuzlu arkadaş, Rothchild tarafından aranıp, bulunup, koltuğa oturtulmuşsan hiç korkma, dünya yıkılır sana bir şey olmaz.

yanıt3
yanıt0
CİMACI ŞEYH:

SALMAYIN BUNU MİLLETİN RIZKINI YİYOR HAYVANOĞLU HAYVAN

30
9
yanıtYanıtla
objektif:

şeyhim öle demeyin hani geçen gün bize hayvan sevgisini anlatmıştın bugün ne diyorsun şeyh misin şeytan mısın karar ver artık

yanıt0
yanıt0
BARCALI:

Bu herif memleketin en aşağılık insanlarından birisidir. Akşama kadar yerel kanallarda yeminler ederek garibe fakire içi boş niteliksiz ürünleri satmakla meşgul olan dolandırıcıların soytarısıdır.

34
1
yanıtYanıtla
KASAP:

AYNEN ÖYLE HESAP VERSİNLER ALAYI BİRDEN

yanıt2
yanıt0
Tüm 119 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title