Haberler

Fetö'nün Darbe Girişimine Tepkiler - Kırşehir/

Kırıkkale, Kırşehir ve Nevşehir'de meydanlarda toplanan binlerce vatandaş, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimine tepki gösterdi.

Kırıkkale, Kırşehir ve Nevşehir'de meydanlarda toplanan binlerce vatandaş, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimine tepki gösterdi.

Kırıkkale Cumhuriyet Meydanı'nı akşam saatlerinden itibaren dolduran vatandaşlar, ellerindeki Türk bayraklarıyla "demokrasi nöbeti"ne devam etti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan için "Dik dur eğilme, Kırıkkale seninle" ve "Ne mutlu Türk'üm diyene" şeklinde sloganlar atan vatandaşlar, FETÖ elebaşının idamını istedi.

İl Müftülüğü tarafından görevlendirilen din görevlileri, Kur'an-ı Kerim okuyarak, dua etti.

Kırıkkale Belediyesi ekipleri, vatandaşlara nohutlu pilav ikramında bulundu.

Kırşehir

Ellerinde Türk bayraklarıyla Cacabey Meydanı'nı dolduran vatandaşlar, Kırşehir Belediyesi mehter takımının kahramanlık türküleriyle nöbetine devam etti.

Sivil toplum kuruluşları ve belediye, meydanda toplananlara çeşitli ikramlarda bulundu.

Kırşehir Avcılar ve Atıcılar Kulübü üyeleri de Cacabey Meydanı'na avcı kıyafetleriyle gelerek meydandakilere destek verdi.

"Darbeye hayır, demokrasiye evet" şeklinde pankart taşıyan avcılar, Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci ve AK Parti Kırşehir İl Başkanı Mustafa Kendirli ile fotoğraf çektirdi.

Demokrasi nöbetine AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı Hacı Turan da katıldı.

Nevşehir

Nevşehir'de Diriliş Meydanı'nda bir araya gelen yaklaşık 20 bin kişi, FETÖ'nün askeri darbe girişimine tepki gösterdi.

Ellerinde Türk bayraklarıyla meydanda "demokrasi nöbeti" tutan vatandaşlar, "Dik dur, eğilme, bu millet seninle", "Fetullah gelecek, hesap verecek" sloganları attı.

Meydana kurulan sahneden Vali İlhami Aktaş, AK Parti Nevşehir Milletvekilleri Mustafa Açıkgöz, Murat Göktürk, Ebubekir Gizligider, Belediye Başkanı Hasan Ünver halkı selamladı, kentteki çeşitli sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri de halka hitap etti.

Kaynak: AA / Güncel

Kırıkkale AK Parti Nevşehir Kırşehir Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title