Haberler

Fetö'nün Darbe Girişimine Tepkiler

KÜTAHYA/ Kütahya ve Bilecik'te, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişiminin ardından başlatılan "demokrasi nöbeti" devam ediyor.

KÜTAHYA/ Kütahya ve Bilecik'te, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişiminin ardından başlatılan "demokrasi nöbeti" devam ediyor.

Kütahya'da binlerce vatandaş, "demokrasi nöbeti"nin son gününde ellerinde Türk bayraklarıyla meydanlara akın etti.

Zafer Meydanı'ndaki "demokrasi nöbeti", saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı.

Kütahya Evliya Çelebi Mehter Takımı'nın konseriyle devam eden protesto gösterisinde, şehitler için Kur'an-ı Kerim okunarak dua edildi.

Gösterilerde Kütahya Belediyesi Konservatuarı, halk müziği ve ezgi dinletisi sundu.

"Demokrasi nöbeti"nin son gününde vatandaşlar "idam isteriz" şeklinde slogan attı.

Bilecik

Bilecik'te binlerce vatandaşlar, ellerinde Türk bayraklarıyla Cumhuriyet Meydanı'nda bir araya geldi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan lehine slogan atan vatandaşlar, darbe girişimine tepki gösterdi.

Kur'an-ı Kerimi'n okunmasının ardından Bilecik Şeyh Edebali Tasavvuf Musiki Korosu ilahiler seslendirdi. Alandakiler, kurulan dev ekranda, Başbakan Binali Yıldırım ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Beştepe Cumhurbaşkanlığı Külliyesi bahçesinden vatandaşlara yaptığı hitabını dinledi.

Bilecik Valisi Süleyman Elban, Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı ve AK Parti Bilecik İl Başkanı Fikret Karabıyık da "demokrasi nöbetine" destek verdi.

Kaynak: AA / Güncel

Recep Tayyip Erdoğan Evliya Çelebi Bilecik Politika Güncel Haberler

title