Haberler

Fetö'nün Darbe Girişimine Tepkiler

Eski Başbakan Yardımcısı ve AK Parti Van Milletvekili Beşir Atalay, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimine ilişkin, "15 Temmuz'da milletimiz büyük bir demokrasi zaferi kazandı.

Eski Başbakan Yardımcısı ve AK Parti Van Milletvekili Beşir Atalay, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimine ilişkin, "15 Temmuz'da milletimiz büyük bir demokrasi zaferi kazandı. O, büyük bir demokrasi direnişiydi." dedi.

Atalay, Van Milletvekili Burhan Kayatürk ile Ahlat ilçesinde çeşitli ziyaretlerde bulundu.

Öğretmenevi bahçesinde belediye tarafından verilen yemeğe katılan Atalay ve Kayatürk'e, Belediye Başkanı Abdulalim Mümtaz Çoban tarafından "Ahlat bastonu" hediye edildi.

Atalay, burada yaptığı açıklamada, ülke olarak çok özel günler yaşadıklarını belirterek, "Rabbim bizi büyük bir felaketin eşiğinden döndürdü. Rabbimizin yardımıyla şu ferah ortamlarda şu anda oturuyoruz." ifadelerini kullandı.

Atalay, şunları söyledi:

"Bildiğiniz gibi tüm il ve ilçelerimizde demokrasi nöbetleri devam ediyor. 15 Temmuz'da milletimiz büyük bir demokrasi zaferi kazandı. O, büyük bir demokrasi direnişiydi. O direniş yine geceleri devam ediyor. Biz de değişik illerimize giderek vatandaşlarımıza ziyaretlerde bulunuyoruz. Planladığımız Muş, Bitlis ve Tatvan'da inşallah demokrasi nöbetlerine katılacağız. Oradaki vatandaşlarımızı ziyaret edeceğiz. Yarın da demokrasi şöleni var. Tabii Muş yolculuğumuz üzerinde özellikle Adilcevaz ve Ahlat, tarihi olan ilçelerimiz. Bunları ziyaret etmeden de geçmek olmaz."

15 Temmuz gecesinin kahramanlarından birisinin de basın olduğuna dikkati çeken Atalay, şöyle devam etti:

"15 Temmuz gecesini Rabbim bir daha ülkemize ve milletimize göstermesin. O gecenin kahramanlarından birisi de basındır. Özgür basın, televizyonlar, milletimizle Cumhurbaşkanımızın iletişimini kuran, milletimizin birbiriyle iletişimini kuran, meydanlara çağıran ve o direnişi oluşturan basınımızdır. Onun için sizlere de özel teşekkür ediyorum. Ben basını mutlaka anıyorum. O gecenin kahramanları Cumhurbaşkanımızın dik duruşu, milletimizin tankların önüne çıkmasıdır ama bu iletişimi sağlayan ve ortamı bu hale getiren basını ise hiç unutmamak lazım. Teşekkür ediyorum."

Atalay ve Kayatürk'e ilçedeki ziyaretlerinde eski Bayındırlık ve İskan Bakanı Zeki Ergezen, 24. Dönem Muş Milletvekili Muzaffer Çakar, Ahlat Belediye Başkanı Abdulalim Mümtaz Çoban, Adilcevaz Belediye Başkanı Necati Gürsoy, Aydınlar Belediye Başkanı Arif Tusun, AK Parti Ahlat İlçe Başkanı Oğuz Atılgan, AK Parti Adilcevaz Başkanı Hamdi Tutçu ve AK Parti Ahlat Gençlik Kolları Başkanı Hamit Aydoğdu da eşlik etti.

Kaynak: AA / Güncel

Beşir Atalay AK Parti Ahlat Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

24-25 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 26 Nisan Cuma Hutbesi yayınlandı! 26 Nisan Cuma Hutbesi tam metni! 25-26 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title