Haberler

Fetö'nün Darbe Girişimine Tepkiler

655. Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri Başpehlivanı Recep Kara, "Altın Kemer"i ile birlikte Samsun meydanında "demokrasi nöbeti" tuttu.

Samsun'da vatandaşlar, FETÖ'nün darbe girişimine karşı "demokrasi nöbetine" devam ediyor. 655. Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri Başpehlivanı Recep Kara ile başpehlivan üçüncüsü Şaban Yılmaz da vatandaşlarla birlikte darbe girişimine tepki gösterdi.

Cumhuriyet Meydanı'nda kurulan platformun üzerinden halkı selamlayan başpehlivanlar, aldıkları ödülleri şehitlere yad ettiler.

Burada konuşan Kara, bu millete darbe girişiminde bulunan zihniyeti lanetlediğini söyledi.

Milletin meydanlara inerek tankların önüne bedenlerini siper ederek duruşunu ispatladığını vurgulayan Kara, "Bu milletten Allah razı olsun. Biz er meydanlarının yiğitleri olarak çıkar sabahlara kadar güreş yaparız. Ama bu millet davası, bu bayrak davası, bu vatan davası için o tankların önüne yatmasını ve siper olmasını da biliriz. O yüzden bertaraf edene kadar alanları ve meydanları terk etmeyelim. İki gün Edirne'de, dün Ankara Kızılay Meydanı'nda bugün Samsun'da, yarın Ordu ve cuma günü Sakarya'da olacağız ve meydanları boş bırakmayacağız. Reisi cumhurumuzu yalnız bırakmayacağız." dedi.

655. Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri başpehlivanı üçüncüsü Şaban Yılmaz ise demokrasiye sahip çıkan vatandaşlara teşekkür etti.

Kırkpınar'a darbe girişimi yüzünden hüzünlü başladıklarını hatırlatan Yılmaz, "Biz ertelenmesini beklerken güreşler başladı. Ama nasip üçüncü oldum. Bu ülke zorlu bir süreçten geçti. Türk milletinin demokrasiye sahip çıktığı için sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum." ifadesini kullandı.

Konuşmanın ardından başpehlivanlar ile Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar vatandaşları selamladı.

Kaynak: AA / Spor

Şaban Yılmaz Recep Kara Kırkpınar Samsun Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Kızılcık Şerbeti Giray kim, gerçek adı ne? Kaan Taşaner kimdir, kaç yaşında? Yekta Faik Yılmaz kimdir? Memleket Partisi Artvin Kemalpaşa Belediye Başkan Adayı Yekta Faik Yılmaz Kaç yaşında, nereli? Gökmen Hakkı Gökmenoğlu kimdir? Zafer Partisi Isparta- Merkez Belediye Başkan adayı Gökmen Hakkı Gökmenoğlu kaç yaşında, nereli? Kızılcık Şerbeti full HD bölüm izle! Kızılcık Şerbeti 57. bölüm tek parça izle! Kızılcık Şerbeti son bölüm neler oldu? Hüseyin Yener kimdir? Zafer Partisi Isparta- Gönen Belediye Başkan adayı Hüseyin Yener kaç yaşında, nereli? Hüseyin Yalçın kimdir? Zafer Partisi Isparta- Gelendost Belediye Başkan adayı Hüseyin Yalçın kaç yaşında, nereli? Ercan Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Isparta- Eğirdir Belediye Başkan adayı Ercan Yılmaz kaç yaşında, nereli? Abdülkerim Akkaya kimdir? Memleket Partisi Artvin Arhavi Belediye Başkan Adayı Abdülkerim Akkaya Kaç yaşında, nereli? Adil Gürbüz kimdir? Memleket Partisi Artvin Ardanuç Belediye Başkan Adayı Adil Gürbüz Kaç yaşında, nereli? Turgay Şirin kimdir? Memleket Partisi Ardahan Çıldır Belediye Başkan Adayı Turgay Şirin Kaç yaşında, nereli? Yıldırım Öztuğ kimdir? Memleket Partisi Afyonkarahisar Dazkırı Belediye Başkan Adayı Yıldırım Öztuğ Kaç yaşında, nereli? Hüseyin Yakaryılmaz kimdir? Memleket Partisi Adıyaman Yaylakonak Belediye Başkan Adayı Hüseyin Yakaryılmaz Kaç yaşında, nereli? Hayriye Yıldız kimdir? Zafer Partisi Isparta- Atabey Belediye Başkan adayı Hayriye Yıldız kaç yaşında, nereli? Berat Doğan kimdir? Zafer Partisi Isparta- Aksu Belediye Başkan adayı Berat Doğan kaç yaşında, nereli? Oğuz Emre Gökal kimdir? Zafer Partisi Hatay- Yayladağı Belediye Başkan adayı Oğuz Emre Gökal kaç yaşında, nereli?
title