Haberler

Fetö'nün Darbe Girişimine Tepkiler

MHP Giresun İl Başkanı Müjdat Öz, OHAL kararını desteklediklerini ve hayırlı bulduklarını bildirdi.

MHP Giresun İl Başkanı Müjdat Öz, OHAL kararını desteklediklerini ve hayırlı bulduklarını bildirdi.

Öz, yaptığı yazılı açıklamada, FETÖ/PDY tarafından gerçekleştirilen kalkışmanın milli birlik ve kardeşlik üzerinde tedavisi, telafisi ve tamiri zaman alacak yıkımlar ile yaralar açtığını belirtti.

MHP'nin, böylesi karanlık ve oldukça sıkıntılı dönemde devletinin ve milletinin yanında ne pahasına olursa olsun tavizsiz şekilde duracağını, hiçbir gayri meşru oluşum veya çeteleşmeye aman vermeyeceğine işaret eden Öz, açıklamasında, " Türkiye'nin milli ve tarihi çıkarlarını korkusuzca savunmak, darbecilerin ve her türlü teröristin karşısında azim ve kararlılıkla milli duruş sergilemek MHP'nin 47 yıllık misyonudur." ifadelerine yer verdi.

Öz, Türkiye'nin bugünkü oldukça kırılgan ve hassas ortamında, devreye alınan olağanüstü hal kararını desteklediklerini ve hayırlı bulduklarını kaydetti.

Ayrıca Hukuki Araştırmalar Derneği (HUDER) Giresun Şubesi tarafından Giresun Adliyesi önünde gerçekleştirilen basın açıklamasında ise Fetullahçı Terör Örgütünün (FETÖ) darbe girişimi kınandı.

Basın açıklamasını okuyan Giresun Şube Başkanı Nuri Karaman, vatanın ve milletin bölünmez bütünlüğüne yönelik darbe girişimini lanetlediklerini ifade ederek, "HUDER ailesi olarak, geçmişte olduğu gibi bugün ve bundan sonra da her zaman milletimizin yanında yer alacak, bölünmez bütünlüğümüzün, hukuk ve demokrasinin üstünlüğünün bekçisi olacağız." dedi.

Kaynak: AA / Güncel

Türkiye Giresun Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title