Haberler

Fetö'nün Darbe Girişimi ve Faaliyetlerini Araştırma Komisyonu Üyeleri Seçildi

TBMM'de kurulan FETÖ'nün 15 Temmuz darbe girişimi ve faaliyetlerini araştırma komisyonunun üyeleri belirlendi.

TBMM'de kurulan FETÖ'nün 15 Temmuz darbe girişimi ve faaliyetlerini araştırma komisyonunun üyeleri belirlendi.

TBMM Genel Kurulunda, Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) / PDY'nin 15 Temmuz darbe girişimiyle bu terör örgütünün faaliyetlerinin tüm yönleriyle araştırılarak, atılması gereken önlemlerin belirlenmesi amacıyla kurulan Meclis Araştırma Komisyonuna siyasi partilerin bildirdiği isimler oylanarak, kabul edildi.

Buna göre, komisyona AK Parti'den Burdur Milletvekili Reşat Petek, Erzincan Milletvekili Serkan Bayram, Eskişehir Milletvekili Emine Nur Günay, İstanbul Milletvekili Ravza Kavakcı Kan, İstanbul Milletvekili Mihrimah Belma Satır, İzmir Milletvekili Hüseyin Kocabıyık, Karabük Milletvekili Burhanettin Uysal, Manisa Milletvekili Selçuk Özdağ, Bursa Milletvekili Zekeriya Birkan, CHP'den İstanbul milletvekilleri Zeynel Emre, Aykut Erdoğdu ve Sezgin Tanrıkulu ile İzmir Milletvekili Aytun Çıray, HDP Mardin Milletvekili Mithat Sancar ve MHP Muğla Milletvekili Mehmet Erdoğan seçildi.

Başkanvekili Ayşe Nur Bahçekapılı, tatil kararı alınması nedeniyle Araştırma Komisyonuna seçilen üyelerin başkan, başkanvekili, sözcü ve katip seçimini yapmak için toplanacakları yer, tarih ve saatin daha sonra ilan edileceğini kaydetti.

Kaynak: AA / Politika

İstanbul İzmir Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title