Haberler

Fetö'nün "Ablalar" Davası Ertelendi

FETÖ'nün "Ablalar" davası ertelendiTEKİRDAĞ - Fetullahçı Terör Örgütü ve Paralel Devlet Yapılanması'nın "Abla yapılanması"na yönelik yürütülen soruşturma kapsamında örgüt adına faaliyet gösterdikleri iddia edilen 30 şüphelinin yargılandığı duruşma 21 Aralık'a tarihine ertelendi.

FETÖ'nün "Ablalar" davası ertelendi

TEKİRDAĞ - Fetullahçı Terör Örgütü ve Paralel Devlet Yapılanması'nın "Abla yapılanması"na yönelik yürütülen soruşturma kapsamında örgüt adına faaliyet gösterdikleri iddia edilen 30 şüphelinin yargılandığı duruşma 21 Aralık'a tarihine ertelendi.

Tekirdağ 3. Ağır Ceza Mahkemesi'nce İl Milli Eğitim Müdürlüğü Toplantı Salonu'nda yapılan duruşmaya, 4'ü tutuklu 30 sanık ile avukatları katılırken, "Terör örgütü kurmak, yönetmek, üye olmak" suçundan haklarında 10 yıldan 10 yıla kadar hapis cezası istenen 30 sanığın ifadelerinin tamamlanmasıyla sanıkların avukatlarına söz verildi. Daha sonra mahkeme heyeti, tutuklu sanıkların tutukluluk hallerinin devamına karar vererek, duruşmayı 21 Aralık'a tarihine erteledi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Tekirdağ Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title