Haberler

Fetö'den Yargılanan Bülent Arınç'ın Damadı Hakim Karşısına Çıktı

Fetullahçı terör örgütüne üye olmak suçlamasıyla yargılanan eski TBMM Başkanı ve Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç’ın damadı Ekrem Yeter, suçlamaları reddederek, "Herkes beni işimde gücümde bir doktor olarak değerlendirir" dedi.

Fetullahçı terör örgütüne üye olmak suçlamasıyla yargılanan eski TBMM Başkanı ve Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç'ın damadı Ekrem Yeter, suçlamaları reddederek, "Herkes beni işimde gücümde bir doktor olarak değerlendirir" dedi.

Yeter'in FETÖ'ye üye olmak suçlamasıyla yargılandığı davanın görülmesine Ankara 19. Ağır Ceza Mahkemesince başlandı. Davaya, tutuksuz sanık Yeter, eşi Ayşenur Arınç Yeter, avukatları ve yakınları katıldı. Hayatının hiçbir döneminde, hiçbir terör faaliyetini desteklemediğini öne sürerek savunmasına başlayan Yeter, "Bir doktor olarak işim hayat kurtarmak. Bu amaçla da gece gündüz hiç tereddüt etmeden insanların hayatını kurtarmak için çalıştım. Hiçbir canlıyı hayatım boyunca incitmedim" diye konuştu.

Duruşmaya, verilen öğle arasının ardından devam edecek. - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3. Sayfa

Bülent Arınç 3. Sayfa Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title