Haberler

Fetö'den İhraç Edilen Eski Polislerden 4'ü Adliyede

BODRUM'da, FETÖ/PDY ile iltisaklı olduğu gerekçesiyle meslekten ihraç edilmelerinden sonra gözaltına 5 eski polis memurundan 2'si kadın 4'ü, adliyeye sevk edildi.

BODRUM'da, FETÖ/PDY ile iltisaklı olduğu gerekçesiyle meslekten ihraç edilmelerinden sonra gözaltına 5 eski polis memurundan 2'si kadın 4'ü, adliyeye sevk edildi. Diğer şüphelinin ise emniyetteki işlemlerinin sürdürüldüğü bildirildi.

Resmi Gazete'de 8 Temmuz günü yayımlanan, 701 sayılı Kanun Hükmünde Kararname (KHK) ile FETÖ/PDY ile iltisaklı oldukları gerekçesiyle Bodrum İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde görevli 5 polis memuru görevinden ihraç edildi. İhraç edilen eski polisler aynı gün Bodrum İlçe Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Büro Amirliği ekiplerince gözaltına alındı. Emniyete götürülen şüphelilerden işlemleri tamamlanan M.S., Y.S., S.K. ve M.A.A. bu sabah adliyeye sevk edildi. Diğer şüphelinin ise emniyetteki işlemlerinin sürdürüldüğü belirtildi. - Muğla

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title