Haberler

Fethiye'ye Cezayirli Gelin

MUĞLA'nın Fethiye ilçesindeki bir otelde aşçı olarak çalışan Soner Çantalı (38), Cezayir uyruklu Meryem Sümeyya (35) ile hayatını birleştirdi.

MUĞLA'nın Fethiye ilçesindeki bir otelde aşçı olarak çalışan Soner Çantalı (38), Cezayir uyruklu Meryem Sümeyya (35) ile hayatını birleştirdi. Düğünde, yöresel kıyafetler giyen çiftin Cezayir oyun havaları eşliğindeki oyunları alkış aldı.

Fethiye'nin Ölüdeniz Mahallesi'ndeki bir otelde aşçılık yapan Soner Çantalı, bir yıl önce, çalıştığı tesise tatile gelen Cezayirli Meryem Sümeyya ile tanıştı. Çiftin arkadaşlıkları kısa sürede aşka dönüştü. Fırsat buldukça Türkiye'ye gelen Meryem Sümeyya ve Soner Çantalı, nikah masasına oturma kararı aldı. Fethiye Evlendirme Dairesi'nde kıyılan nikahın ardından, çift için bir okul bahçesinde düğün töreni düzenledi. Çiftin düğününe Çantalı'nın yakınları ve Sümeyya'nın Cezayir'den gelen akrabaları katıldı. Türk oyun havaları ile başlayan düğünde gecenin ilerleyen saatlerinde ise gelin ve damat geleneksel kıyafetler giyip, Cezayir oyun havaları eşliğinde gönüllerince oynayıp, dans etti. Çift, davetlileren uzun süre alkış aldı.

Çok mutlu olduğunu belirten Soner Çantalı "Eşimle, otelde tanıştık. Güzel bir iletişimimiz oldu. 'Bu sevgiyi, aşkı mutluluğu paylaşalım' dedik. Aileler arasında da karar verdik, düğün yaptık. Uzak olmalarına rağmen düğünümüze katıldılar. Düğünümüzü güzel bir etkinlik haline getirdiler. Bizimkisi aşk evliliği. Mesafeler bizim için bahene değil. Aşk her yerde olabiliyor. Mutlu olacağımıza inanıyoruz" dedi.

Gelin Meryem Sümeyya ise "İyi ki Soner şefi, eşimi tanımışım. İyi ki ona kalbimi hediye etmişim. Çok mutluyuz" diye konuştu. - Muğla

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti? Fenerbahçe Olympiakos maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) FB Olympiakos maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Fenerbahçe Olympiakos maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! FB Olympiakos maçı kaç kaç, canlı maç skoru!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title