Haberler

Fethiye Esnafı Turizm Sezonuna Hazır

Muğla'nın Fethiye İlçesinde, Son Hazırlıklarını Yapan 304 Tekne ve 400'ü Aşkın Eğlence Mekanı, Turizm Sezonunun Açılmasını Bekliyor.

Muğla'nın Fethiye ilçesinde, son hazırlıklarını yapan 304 tekne ve 400'ü aşkın eğlence mekanı, turizm sezonunun açılmasını bekliyor.

Fethiye'de turizm sezonu öncesi son hazırlıklar yapılırken, turizmcileri heyecanlı bir bekleyiş sardı. Turizm sezonu için aylar öncesinde çalışmalara başlayarak hem deniz hem karada bakım ve değişiklikleri yapan Fethiyeli turizmciler gün sayıyor. Yaz aylarında turistlerin vazgeçilmez eğlencesi olan tur için bu yıl 304 tur teknesi hazırlık yaparak denize açılmayı bekliyor. Diğer taraftan 400'den fazla eğlence mekanı yeni sezon için son hazırlıklarını yapıyor. Geçen yıllara göre daha fazla turist beklentisi içinde olan Fethiyeli turizmciler, sezonun ilk üç ayında geçen yılın aynı dönemine oranla yüzde 200 artış olduğuna işaret ediyor.

İçkili mekanlarla ilgili Fethiye Belediyesi'nin aldığı karar doğrultusunda çeşitli bölgelerde alkollü işletme ruhsatı verilmemesi, bu tür işletmelerin sayısında azalmaya neden oldu.

(FD-ŞT-HO-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title