Haberler

Fethiye'de 'Süslü Kadınlar Bisiklet Turu'

Muğla’nın Fethiye ilçesinde ’Dünya Otomobilsiz Kentler Günü’ kapsamında ‘Süslü Kadınlar Bisiklet Turu’ düzenlendi.

Muğla'nın Fethiye ilçesinde 'Dünya Otomobilsiz Kentler Günü' kapsamında 'Süslü Kadınlar Bisiklet Turu' düzenlendi.

2013 yılında İzmir'de başlatılan ve ülke geneline yayılan 'Süslü Kadınlar Bisiklet Turunun bir ayağı Fethiye'de gerçekleştirildi. Sosyal medya üzerinden organize olup renkli kıyafetleriyle Beşkaza Meydanı'nda toplanan yaklaşık 120 kadın, Cahit Gündüz Caddesinden, Fethiye Balıkçı Barınağı'na kadar pedal çevirdi. Bisikletli kadınlar 'Otomobilden in, bisiklete bin' sloganları eşliğinde 10 kilometrelik parkuru tamamladı. Beşkaza Meydanı'na gelen kadınlara, Fethiye Belediyesi tarafından sığla fidanı hediye edildi.

Etkinliği organize eden öğretmen Aslı Gökalp, turun bu yıl ilk defa Fethiye'de düzenlendiğini söyledi. Bisiklet sporunun farkındalığını arttırmak ve bisiklet yollarının güvenliğini ön plana çıkarmak için düzenlenen etkinliği sosyal medya üzerinden duyurduklarını anlatan Gökalp, "Katılımdan çok memnunun, 100'ün üzerinde kadın bugün bizimle birlikteydi. Kadınlarımız çok güzel süslenip gelmişler. Bundan böyle her yıl bu etkinliği yapacağız. Herkesi bekleriz" diye konuştu. - MUĞLA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

İzmir Muğla Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Üsküdar- Samandıra metro hattı neden çalışmıyor? Üsküdar- Samandıra metro hattında kaza mı oldu? Şevket Çoruh'a Arka Sokaklar'a geri mi dönüyor? Arka Sokaklar'a ne zaman geri dönecek? 1 Mayıs'ta Taksim meydanında kutlama yapılacak mı? Vali açıklama yaptı mı? 24 Nisan'da okullar tatil mi? 24 Nisan tatil mi? 24 Nisan'da okullar tatil olacak mı? ANKARAGÜCÜ- BEŞİKTAŞ MAÇI: ZTK maçı ne zaman, nerede oynanacak? Ankaragücü- Beşiktaş maçı izle! 1 Mayıs'ta Taksim Meydanı açık mı? 1 Mayıs kutlamalarına izin verilecek mi? İsmailağa Cemaati'nin lideri Hasan Kılıç öldü mü? Hasan Kılıç neden öldü, kaç yaşındaydı? Hasan Kılıç kimdir? İsmailağa Cemaati'nin lideri Hasan Kılıç nereli, kaç yaşında? MOTORİNE İNDİRİM Mİ GELİYOR? Motorine ne kadar indirim geliyor? GÜNCEL AKARYAKIT FİYATLARI! Müge Anlı'da büyük yüzleşme! Kocasını terk edip büyüttüğü üvey oğluyla kaçan kadın ne dedi, olay ne? Hande Sarıoğlu ve Yağmur Çevik neden kavga etti, olay ne? ARTO BİLE AYIRAMADI! Devlet Bahçeli ve Mehmet Şimşek arasında gerginlik! Mehmet Şimşek ilk açıklamasında ne dedi? "Yerel halk" tartışması ne? Cem Yılmaz kaç yaşında? Cem Yılmaz'ın uzun yaşama sırrı ne? Mustafa Kemal Atatürk'ün ÇOCUKLAR için söylediği sözler! Atatürk, çok sevdiği çocuklara ne dedi? Üsküdar- Samandıra metro hattında arıza! M5 METRO ARIZALI MI? Üsküdar metrosunda ne arıza var, ne zaman giderilecek?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title