Haberler

Fethiye'de Renkli Bahar Konseri

Fethiye Güzel Sanatlar Kültür Derneği Türk Halk Müziği Korosu'nun geleneksel bahar konseri renkli görüntülere sahne oldu.

Fethiye Güzel Sanatlar Kültür Derneği Türk Halk Müziği Korosu'nun geleneksel bahar konseri renkli görüntülere sahne oldu.

Fethiye Belediyesi Kültür Merkezi Salonu'nda Şef Hamdi Özbay yönetimindeki Tük Halk Müziği Korosu, bir birinden güzel türküleri, koro ve solo olarak seslendirdi.

Ölüdeniz Belediye Başkanı Keramettin Yılmaz'ın eşi Ümit Yılmaz ile birlikte izlediği konserde, Zehra Canavaroğlu, İlknur Karasu, Serap Atay, Kadriye Talaş, Nilgün Şahin, Osman Derin, Süleyman Parlak, Hürmet İncesaçan, Enver Çatal, Nevin Arslan, Adem Kazan, Ahmet Şanlıer, Hülya Kalkan, Hüseyin Kaya, Zekiye Kökten, Hasan Kalkan, Fatma Demirci, Orhan Karataş ve Yasemin Türkmen Türk Halk Müziği'nin sevilen eserlerini solo olarak seslendirdi.

Hareketli türkülere eşlik eden izleyiciler, Fethiye Güzel Sanatlar Kültür Derneği Türk Halk Müziği Korosu'nun verdiği türkü ziyafetiyle farklı bir gece yaşadı. - MUĞLA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Fethiye Belediyesi Ölüdeniz Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title