Haberler

Fethiye'de Olaylı Maç

Tff 2. Lig 2. Grup'ta Fethiye Şehir Stadı'nda Oynanan Fethiyespor-adana Demirspor Karşılaşması Sonrasında Olaylar Çıktı.

TFF 2. Lig 2. Grup'ta Fethiye Şehir Stadı'nda oynanan Fethiyespor-Adana Demirspor karşılaşması sonrasında olaylar çıktı.

Fethiyespor ile Adana Demir Spor arasında oynanan ve 2-2 sona eren maçın bitiş düdüğüyle birlikte başlayan olaylarda polis soyunma odaları girişinde yumruklaşan futbolculara biber gazı sıkarak müdahale etti. Olayları yatıştırmada güçlük çeken polis jop kullanarak futbolcuları ayırmaya çalıştı. Futbol sahalarında istenmeyen görüntülerin yaşandığı maçta Fethiye Emniyet Müdürü Olcay Özbarlas'ın çabaları ile futbolcular güçlükle yatıştırılabildi. Polisin biber gazı sıkarak müdahale ettiği kavgada her iki

takımda da bazı oyuncular yaralandı. Kavga sırasında polisin futbolculara jopla müdahale etmesine Fethiyespor yardımcı antrenörü Yüksel Özçimen ve Genel Kaptan İsmail Öztürk tepki gösterdi. Yöneticiler ile polisler arasında kısa süreli tartışma yaşandı.

(MB-AT-MFS-ÖZ-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title