Haberler

Fethiye'de Murat Boz Rüzgarı

Muğla'nın Fethiye İlçesi'nde düzenlenen Gençlik Konseri'nde komedyen Yavuz Seçkin ve şarkıcı Murat Boz sahneye çıktı.

Muğla'nın Fethiye İlçesi'nde düzenlenen Gençlik Konseri'nde komedyen Yavuz Seçkin ve şarkıcı Murat Boz sahneye çıktı.Yaklaşık 15 bin kişinin izlediği konserde Boz, sahne performansı ve şarkılarıyla coşturdu.Fethiye Belediyesi tarafından her yıl 19 Mayıs'ta düzenlenen, ancak bu yıl Hatay'ın Reyhanlı İlçesi'ndeki bombalı saldırılar nedeniyle ertelenen Gençlik Konseri, Salı Pazarı Meydanı'nda yapıldı. 10 günlük ertelemenin ardından gerçekleşen konserde, komedyen Yavuz Seçkin ve pop müzik şarkıcısı Murat Boz sahneye çıktı. Gecenin sunuculuğunu manken Meral Kaplan yaparken, konseri yaklaşık 15 bin kişi izledi.

Sahneye ilk çıkan komedyen Yavuz Seçkin, esprileriyle kalabalığı güldürdü. Seçkin'in esprilerinden Bülent Ersoy, Haydar Dümen ve Fenerbahçe'den istifa eden teknik direktör Aykut Kocaman da nasibini aldı. Kocaman'ın sakin tavırlarını diline dolayan Seçkin, istifa sürecinin de sessiz ve sakin yürütüldüğünü söyledi.

Yavuz Seçkin'in ardından sahneye şarkıcı Murat Boz çıktı. Sahne performansı ve dans gösterileriyle meydanı dolduran kalabalığı coşturan Boz, yaklaşık 1 saat boyunca şarkılarını seslendirdi. Konserin son bölümünde davul çalan Boz, izleyicilere halay çektirdi. Hayranları konser boyunca Boz'a eşlik ederek şarkıları hep bir ağızdan söyledi.

'DUA EDEN DE, EĞLENEN DE BİZDEN'

Konser sonunda sahneye çıkarak Murat Boz'a çiçek veren Fethiye Belediye Başkanı MHP'li Behçet Saatcı, Reyhanlı'daki saldırılar sonrası ertelenen Gençlik Konseri için 29 Mayıs tarihinin seçildiğini anlattı. Atatürk'ün gençlerine bu konserin bayram hediyesi olduğunu belirten Saatcı şöyle dedi

Her yıl 19 Mayıs'ta yaptığımız konserleri bu yıl elim bir olay nedeniyle erteledik. Bizi bölmeye çalışanlar, Reyhanlı'da vatandaşlarımızın ölümüne neden olan saldırıları düzenledi. Bu yüzden konseri İstanbul'un fethinin gerçekleştiği 29 Mayıs tarihine erteledik. Bugün İstanbul'un fethi bazı evlerde dua edilerek, bazı yerlerde ise eğlenerek kutlanıyor. Dua eden de bizden, eğlenen de bizden dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Yavuz Seçkin Murat Boz Reyhanlı Muğla Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title