Haberler

Fethiye'de Motokros Heyecanı Başlıyor

Fethiye'de, Enduro ve Motokros Branşlarında Düzenlenmeye Başlanan Akdeniz ve Marmara Şampiyonaları'nın İlki 1-2 Mart 2008 Tarihlerinde Gerçekleştirilecek.

Fethiye'de, Enduro ve Motokros branşlarında düzenlenmeye başlanan Akdeniz ve Marmara Şampiyonaları'nın ilki 1-2 Mart 2008 tarihlerinde gerçekleştirilecek.

Ölüdeniz Motor Sporları Kulübü tarafından Ölüdeniz Race Arena Motokros pistinde düzenlenecek olan yarış, 2008 yılından itibaren yeni yarışçıların motor sporlarına özendirilmesi ve bölgesel yarışların sayısını arttırma amacını da taşıyor. Akdeniz Motokros Şampiyonası 1. ayak yarışı, Ölüdeniz Race Arena'nın profesyonel motokros pistinde cumartesi günü yapılacak. Cumartesi günü antrenman ve sıralama turlarıyla başlayacak olan yarış, pazar günü devam edecek. İkinci gününde kupa ve puan mücadelesine sahne olacak olan yarışlarda, Akdeniz Bölgesi ve Türkiye'nin ünlü motokros yarışçıları da bulunacak.

Profesyonel yarışçılar için de Türkiye Şampiyonası öncesinde bir antrenman olacak yarışın ardından 29-30 Mart 2008 tarihlerinde Türkiye Motokros Şampiyonası yine Ölüdeniz Race Arena'da yapılacak.

(FD-AT-KÇ-ÖZ-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title