Haberler

Fethiye'de 2 Bin Fidan Dağıttılar

Güncelleme:

Fethiye'de Mekke'nin fethinin 1382. yıl dönümü dolayısıyla Fethiye Orman İşletme Müdürlüğü tarafından 20 camide, 2 bin fidan dağıtıldı.

– MUĞLA'nın Fethiye İlçesi'nde Mekke'nin fethinin 1382'nci yıl dönümü dolayısıyla Fethiye Orman İşletme Müdürlüğü tarafından 20 camide, 2 bin fidan dağıtıldı. Keçiboynuzu, çam ve sığla fidanlarına vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

Fethiye Orman İşletme Müdürlüğü tarafından öğle namazı çıkışı yapılan fidan dağıtımına vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. 20 camide ücretsiz dağıtılan 2 bin keçiboynuzu, çam ve sığla fidanı kısa sürede tükendi. Etkinlik hakkında bilgi veren Fethiye Orman İşletme Müdürü Gürhan Zorlu, "Mekke'nin fethi nedeniyle biz de camilerimizde böyle bir etkinlik yapmak istedik. 20 camide keçiboynuzu, çam ve sığla ağaçları dağıttık. Artık her yıl yenileri dikilen ağaçlarla Fethiye yemyeşil bir yer oldu. Fidanların bundan böyle vatandaşların bahçesine girmesi için böyle bir etkinlik yaptık" dedi. - Muğla / Fethiye

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Orman İşletme Müdürlüğü Fethiye Muğla Mekke Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title