Haberler

Festivalde Sahne Alan Ankara Halk Oyunları Ekibi Gösteri Yaptı

26. Kültür Sanat Turizm ve Çilek Festivali Etkinliklerinde Ankara Yeni Mahalle Halk Eğitim Merkezi Halk Oyunları Ekibi Stadyumda Bartınlılara Muhteşem Bir Gösteri Sundu.

26. Kültür Sanat Turizm ve Çilek Festivali etkinliklerinde Ankara Yeni Mahalle Halk Eğitim Merkezi Halk Oyunları ekibi stadyumda Bartınlılara muhteşem bir gösteri sundu.

Bartın Şehir Stadyumunda gerçekleştirilen 26. Kültür Sanat Turizm ve Çilek Festivali etkinliklerine Bartın Vali Vekili Celal Dinçer, Belediye Başkanı Ahmet Altıntel, Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Yalçın, Milli Eğitim Müdürü Hacı Ali Yeşilyurt, Tarım il Müdürü Yusuf Alagöz, daire amirleri ve vatandaşlar katıldı. Bartın Belediye Başkanlığının organizasyonunda stadyumda yapılan etkinliklerde ilk olarak Bartın Belediyesi Halk Oyunları Topluluğu gösterisi yapıldı. Daha sonra festivale davet edilen Ankara Halk Eğitim Merkezi Halk Oyunları ekibinin gösterileri yer aldı. Ankara yöresi başta olmak üzere, değişik yörelerin halk oyunlarını sergileyen ekibin gösterileri Bartınlılar tarafından büyük ilgi gördü. Gösterilerin sonunda Bartın Belediye Başkanı Ahmet Altıntel, festival etkinliklerine katılan halk oyunları ekibine çiçek verdi.

(MAO-ET-Y) 08.06.2008 11:54 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title