Haberler

    Ferrari, İlk Hibrit Otomobili SF90 Stradale'i Tanıttı (Video)

    Ferrari, hibrit motorlu yeni süper otomobili SF90 Stradale'i satışa sürmeye hazırlanıyor. 985 beygir gücünde olan süper otomobil, bir V8 motor ve 3 tane de elektrikli motora sahip. Aracın fiyatının ne olacağı ise sır gibi gizleniyor.

    Ferrari, ilk hibrit motorlu aracı olan SF90 Stradale'i duyurdu. Bugüne kadar üretmiş olduğu yakıt canavarı süper lüks otomobillerle tanınan Ferrari, SF90 ile de hibrit motor seçeneğinde de başarısını sürdüreceğe benziyor. Araçla ilgili olarak ortaya çıkan bilgilere göre bu otomobil, sadece 2,5 saniyede 100 kilometre hıza ulaşabiliyor. Aracın maksimum hızının da saatte 340 kilometre olduğu biliniyor. Araçta, şirketin bugüne kadar üretilmiş olan en verimli V8 motora sahip olduğu belirtilirken bunun haricinde aracın 3 tane de elektrikli motoru bulunuyor. Ferrari'nin ilk hibrit otomobilinin toplam gücü ise 985 beygir.

    İşte Ferrari'nin yeni hibrit süper otomobili SF90 Stradale:

    Eğer bu otomobili tamamen elektrikli olarak kullanmak isterseniz ne yazık ki Ferrari bu konuda olağan üstü bir performans göstermiyor. eDrive modu olarak isimlendirilen ve yakıtlı motoru tamamen devre dışı bırakan bu sistemi aktif ettiğiniz zaman sadece 25 kilometre yol gidebiliyorsunuz. Bununla birlikte yapabildiğiniz maksimum hız ise 135 kilometre. Ayrıca SF90 Stradale'in 4 farklı motor modu bulunuyor ve araç sahibi bu modlardan birisini seçerek yolculuk yapabiliyor.

    İngiltere ve Çin gibi pek çok ülkenin petrol türevli yakıtlı araçların satışını yasaklamayı planladığı konuşuluyor. Şayet böyle bir durum gerçek olursa araç sahiplerinin ya hibrit ya da tamamen elektrikli motorlara sahip olan bir araç satın almaları gerekiyor. Ferrari SF90 Stradale'in şu an için fiyatı netleşmemiş olsa da belki ilerleyen zamanlarda özellikle Avrupalı araç sahipleri tarafından sıkça tercih edilen bir model olabilir.

    Ferrari'nin hibrit motorlu bu yeni modeli için bir de tanıtım videosu yayımlandı. YouTube üzerinden paylaşılan o videoyu, hemen aşağıdan izleyebilirsiniz.

    Kaynak: WebTekno / Teknoloji

    Haberler

    Bakmadan Geçme

    26 Nisan Cuma Hutbesi yayınlandı! 26 Nisan Cuma Hutbesi tam metni! 25-26 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title