Haberler

Fernando Muslera, Yaptığı Hatayla Galatasaraylıların Yüreklerini Ağzına Getirdi

Güncelleme:

TFF Süper Kupa finalinde Akhisarspor ile karşılaşan Galatasaray'da kaleci Fernando Muslera, mücadelenin ilk dakikasında kritik bir hata yaptı.

TFF Süper Kupa finalinde Akhisar'la kozlarını paylaşan Galatasaray'da kaleci Muslera inanılmaz bir hataya imza attı.

Uruguaylı kaleci, zeminin de azizliğine uğradı ve kendisine verilen geri pası uzaklaştıramazken, sarı-kırmızılı taraftarların yürekleri ağızlarına geldi. Pozisyonun devamında Galatasaray defansı tehlikeyi uzaklaştırmayı başardı.

GALATASARAY DEFANSI TEHLİKEYİUZAKLAŞTIRDI

Muslera'nın ıskaladığı top, ceza alanı çizgisine doğru gitti ve orada topu alan Seleznyov, yaptığı vuruşta Galatasaray defansını geçemedi. Pozisyonun devamında Galatasaray defansı tehlikeyi uzaklaştırmayı başardı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Galatasaray Süper Kupa Spor Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (9)

Kartal:

Köfteci ramizin takımına yenilen cincon karizmayı fena çizdirdi.tebrikler akhisar.

7
5
yanıtYanıtla
Enes57:

Musleranın ayağının kaymasındaki sebebi hiç sorgulayan görmedim. yaklaşık 2. buçuk aydır top oynanmayan bir saha için berbat bi çim vardı. anca muslera kötüydü diye haber yapın. işiniz bu zaten. Galatasaray tribünün olduğu tarafta futbolcular ayakta duramadılar resmen.

6
2
yanıtYanıtla
köseoglu:

aksihar futbolcula nasıl durdu sahada geri zekalı ENES57

yanıt1
yanıt3
adıgüzel:

KÖSEOĞLU akhisarlılarda duramadı zaten tek fark onlar her düştüğünde çakır faul çaldı. . mağlıbiyet için bahane değil bu söylediğim iki taraf içinde sakatlık olabilecek berbat bir zemin olan stada böyle bir final maçı neden verilir tüpçüye sormak lazım. . .

yanıt1
yanıt0
kara davut:

kalesinde volkan ve tolga olan kuslar muslerayi begenmiyor :))

5
2
yanıtYanıtla
52/1Afyonlu:

fb akhisara yenilince elenince ohh olsun diyen fb düş. na''İADE Lİ TAHATÜTLÜ''O KAVĞAÇI=KÜFÜRBAZ ADA BİR DERS OLSUN?''Bu f. t. hoça değil koça bile olmaz hep dedim ama anlayan 6s yok o f. t. hayranlarınada hanibir zamanlar?GİT F. T. YETER DİYEN 6S lılar?''HAZIR OLUN İŞALLAH YİNE KOVULAÇAK İŞALLAH?bunun günahıda o zamanki tff baş. ulusoyun günahıdır?f. t. isviçre maç sonu hem hoçalıkdan=hemde koçalıkdan kovulaçakdı bu KAVĞAÇI=KÜFÜRBAZ=PARAÇANLISI''BALKONDAN DAMAT ARATAN BU fellah İŞALLAH TÜM BETDUüzerine

3
2
yanıtYanıtla
ne diyon la sen:

ağam bu arkadaşa bişiler yedirip içirmeseydik

yanıt0
yanıt0
DRX:

muslera dan en kötü performansı izledik

3
0
yanıtYanıtla
mumcu dede:

uruguayı yakan muslera gs ı rezil eder.

2
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title