Haberler

Fernando Muslera'dan Altay Bayındır'a övgü: Efsane olabilir

Güncelleme:

Galatasaray'ın deneyimli kalecisi Fernando Muslera, Altay Bayındır'a övgü yağdırdı. Muslera, "Altay, Volkan Demirel'in yolundan ilerleyerek efsane olabilir. En büyük artısı sakinliği ve soğukkanlılığı" dedi.

9 yıldır Galatasaray'ın kalesini koruyan Fernando Muslera, Türkiye'de en beğendiği kalecileri açıkladı. Socrates Dergi'ye konuşan Uruguaylı file bekçisi, "Gelecek adına çok yetenekli kaleciler görüyorum. Bunların başında Fenerbahçe'den Altay ve Trabzonspor'dan Uğurcan'ı sayabilirim. Türk Milli Takımı'nı gelecek on yılı boyunca sorunsuz temsil edebilecek iki kişi olarak görüyorum. Altay, Volkan Demirel'in yolundan ilerleyerek efsane olabilir. En büyük artısı sakinliği ve soğukkanlılığı. Başakşehirli Mert'i de çok beğeniyorum. Takım arkadaşım Okan Kocuk da sürekli oynamaya başladığında, milli takım çok iyi bir kaleci kazanacak" dedi.

Fernando Muslera'dan Altay Bayındır'a övgü: Efsane olabilir

MUSLERA'DAN ŞAMPİYONLUK YORUMU

Şampiyonluk yarışını değerlendiren Muslera, "Ben bunun kulübün yapısıyla ilgili olduğunu düşünüyorum. Yüzde 1 bile şampiyonluk şansı varsa, Galatasaray o şansı zorlar. Futbolcusundan personeline herkeste, 'Galatasaray yarıştaysa kazanırız' düşüncesi oluştu. Hepimiz son ana kadar savaşma bilincine sahibiz ve eğer yarıştaysak, bu durum bizi öne çıkarıyor" diye konuştu.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Volkan Demirel Galatasaray Altay Haberler

Bakmadan Geçme

20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu? Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur? Baby Shower nedir, ne demek? Baby Shower patisi nedir? Baby Shower pastaları! Baby Shower partisine katılmak caiz mi? Diyanet'in açıklaması ne? Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın 2023-2024 sezonu Avrupa gelirleri Bilmeceler ve Cevapları 2022: En Zor Bilmece Soruları Nelerdir? Zor, Kolay, Komik, İlginç, Eğlenceli, Yeni, Uzun, Kısa Bilmeceler ve Cevapları! 1 Ekim hangi burç? Ekim'in 1'i hangi burçtur? 1 Ekim burç özellikleri, sembolü ve gezegeni nedir? 1 Ekim hangi burca ait? Halving ne demek? Kriptoda halving anlamı nedir? İstanbul'da Pazar günü trafiğe kapatılacak yollar! Hafta sonu hangi yollar trafiğe kapalı olacak? Organ bağışı caiz mi? Diyanete göre Organ bağışı günah mı?
500

Yorumlar (20)

Memleketim:

Bu dingilde kalecilkden anlamiyor. Iyi kaleci olsa bunu Avrupa kulüpleri cokdan kapmisdi. Galatasaray''da kalecilik yapmasinin tek sebebi Galatasaray''dan aldigi ücreti hicbir Avrupa''nin önde gelen kulüplerinden alamamasidir. Sampiyonlar liginde benmi yedim onlarca golü?

9
31
yanıtYanıtla
yuh:

al birini vur ötekine bari pisliklerinizi genç kalecilere bulaştırmayın

7
15
yanıtYanıtla
Reyiz:

Ne alaka lan . Muslera bu ülkeye gelmiş en iyi kaleci ve adam gibi adam. Ama sizin takımda adam yoksa anlayamazsın.

yanıt14
yanıt4
yuh:

gördük adamlığını tuzlada

yanıt3
yanıt1
YAŞLI KURT:

Şike saraya bulasmasında neye bulasirsa bulassin Altay

4
14
yanıtYanıtla
Kenan:

Adamsın muslera tek hatan 6sarayda olman

5
12
yanıtYanıtla
portakal ordakal:

muslera adamda sen bi halt degilsin. her tarafın eksi.

yanıt8
yanıt9
Reyiz:

Portakal denen zavallı muslera saaaa bişey mi etti. Zorun ne.

yanıt6
yanıt4
xcx:

7bahçe den iyidir

yanıt5
yanıt1
Thomas fickfener:

Fenevin kalecileri senin tırnağın olamaz Muslera oğlum .. hem adamlikta hem kabiliyet te bis er du fenevi

12
4
yanıtYanıtla
Tüm 20 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title