Haberler

Feridun Düzağaç Söyledi, Belediye Başkanı Çaldı

Karşıyaka Belediyesi tarafından 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kapsamında yapılan ve dört gün dört gece devam eden Gençlik Spor ve Sağlıklı Yaşam Festivali, Feridun Düzağaç konseri ile sona erdi.

Karşıyaka Belediyesi tarafından 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kapsamında yapılan ve dört gün dört gece devam eden Gençlik Spor ve Sağlıklı Yaşam Festivali, Feridun Düzağaç konseri ile sona erdi. Düzağaç'ın sevilen şarkılarını seslendirdiği konserde, Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar da bateri çaldı.

Karşıyaka Belediyesinin Gençlik Spor ve Sağlıklı Yaşam Festivali muhteşem bir finalle son buldu. Kültür, sanat ve spor etkinliklerinin yanı sıra sağlık seminerleri ile dört gün boyunca devam eden festivalin son gününde, sevilen sanatçı Feridun Düzağaç sahneye çıktı. Bostanlı Rekreasyon Alanı'nda yapılacağı duyurulan konser, yağış nedeniyle Bostanlı Pazaryeri'ne alındı. Hava koşullarına aldırış etmeyen binlerce Karşıyakalı, ellerinde Türk Bayrakları ile konser alanını doldurdu. Feridun Düzağaç'ın sahneye çıkması ile coşku ikiye katlandı. Usta sanatçı, en sevilen şarkılarını alanı dolduran binlerce Karşıyakalı için söyledi. Konser yaklaşık 3 saat sürdü. Başkan Akpınar da Düşler Sokağı parçasında, bateri çalarak Düzağaç'a eşlik etti.

"19 Mayıslardan vazgeçmeyeceğiz"

Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar, "Atamızın doğum gününü ve bizlere armağan ettiği bu anlamlı bayramı büyük bir coşku ile günlerce kutladık. Herkes bilmelidir ki; bizler 19 Mayıslardan, 23 Nisanlardan ve 29 Ekimlerden hiçbir zaman vazgeçmeyeceğiz. Mustafa Kemal Atatürk'ten ve devrimlerinden asla taviz vermeyeceğiz. Çünkü biz ülkemizi seviyoruz. Biz sadece Karşıyaka'da değil, tüm Türkiye'de insanların mutlu olması için çalışıyoruz. İzmir'in dağlarında açan çiçeklerin, Türkiye'nin tüm dağlarında da yeşermesi için mücadele ediyoruz ve mücadeleyi bırakmayacağız" dedi. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Magazin

Mustafa Kemal Atatürk Feridun Düzağaç Karşıyaka 19 Mayıs Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title