Haberler

6 Gündür Haber Alınamayan Feride, Her Yerde Karış Karış Aranıyor

Güncelleme:

Mersin'in Silifke ilçesinde, Göksu Nehri'ne atladığı öne sürülen Feride Y.'yi (25) arama çalışmaları, 6'ncı günde Sökün mevkisinde yoğunlaştırılırken, şu ana kadar ize rastlanılmadı.

İHBAR ÜZERİNE HAREKETE GEÇİLDİ

Feride Y., iddiaya göre, 13 Ekim Cumartesi günü Mersin Köprüsü'ne gelerek, kendisini Göksu Nehri'ne bıraktı. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine gelen su altı polisi, Sahil Güvenlik dalgıçları ve AFAD ekipleri, Feride Y.'yi arama çalışması başlattı.

ARAMA ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

İlk ve 2'nci gün köprü çevresinde arama yapan ekipler, diğer günlerde ise çalışmaları Gabuşin Çayı'nın nehirle birleştiği noktada sürdürdü. Arama çalışmaları, son olarak Göksu'nun denize döküldüğü Sökün mevkisine kaydırıldı. Feride Y.'yi arama çalışmalarında 6'ncı güne girilirken, henüz genç kızın izine rastlanılmadı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Silifke Mersin Göksu 3.Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Jasmine bebek toplatılıyor mu, Jasmine bebek nedir? 29 Mart Cuma Hutbesi yayınlandı! 29 Mart Cuma Hutbesi tam metni! Diyanet 29 Mart Cuma Hutbesi! Survivor kim kazandı? 28 Mart Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? Survivor kim elendi? 28 Mart Perşembe Survivor'da kim elendi? İnci Taneleri CANLI izle! 28 Mart İnci Taneleri 11. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! Talip Aşık kimdir? Zafer Partisi Hatay- Hassa Belediye Başkan adayı Talip Aşık kaç yaşında, nereli? Cemil Kurt kimdir? CHP Manisa Selendi Belediye Başkan Adayı Cemil Kurt Kaç yaşında, nereli? Tahsin Akdeniz kimdir? CHP Manisa Sarıgöl Belediye Başkan Adayı Tahsin Akdeniz Kaç yaşında, nereli? Mehmet Kavallı kimdir? Zafer Partisi Hatay- Erzin Belediye Başkan adayı Mehmet Kavallı kaç yaşında, nereli? Kazım Yalçın kimdir? Zafer Partisi Hatay- Dörtyol Belediye Başkan adayı Kazım Yalçın kaç yaşında, nereli? Muhittin Tamer Özdemir kimdir? Zafer Partisi Hatay- Belen Belediye Başkan adayı Muhittin Tamer Özdemir kaç yaşında, nereli? Mehmet Burak Gürbüz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Arsuz Belediye Başkan adayı Mehmet Burak Gürbüz kaç yaşında, nereli? Cemil Akkoçak kimdir? Zafer Partisi Hatay- Antakya Belediye Başkan adayı Cemil Akkoçak kaç yaşında, nereli? Osman Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Altınözü Belediye Başkan adayı Osman Yılmaz kaç yaşında, nereli? Melis Yıldız Akın kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Merkez Belediye Başkan adayı Melis Yıldız Akın kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (12)

KADIYA SORUN:

BURADA SÖYLEMEK İSTEDİĞİM ŞEY ŞU ÖNCE KENDİNİ NEHRE ATAN KARDEŞİMİZE BELKİ YAPACAK BİRŞEY KALMAMMIŞTIR FAKAT ONU BULMAK İÇİN GÜNLERCE SUYA GİRİP ARAMA YAPAN DEVLET GÖREVLİSİ VEYA SİVİL TOPLUM GÖREVLİSİ HER KİMSE YAPTIKLARI İŞ KUTSAL BİR İŞ GERÇEKTEN SUYA GİRİP HER TAŞIN ALTINA BAKMAK KOLAY BİR İŞ DEYİL ALLAH HEPİNİZDEN GANİ GANİ RAZI OLSUN HEPİNİZİ CANİ GÖNÜLDEN TEBRİK EDİYORUM

26
2
yanıtYanıtla
ADANALI SERKAN:

Allah bilir ne derdi vardı

13
4
yanıtYanıtla
MERT:

Ne derdin vardı kardeş ne yapmış olabilirsinki daha 25 yaşındasın neye kızdın veya talafisi olmayan ne hata yaptın dünyada okadar kötülük yapan insanlar varken neden sen Allah rahmet eylesin affetsin seni inşanlah keşke Allaha dua edip ona sığınsaydın

8
4
yanıtYanıtla
ERENDERDİÇOK:

Gencecik bir canımız ah ah o ana baba nasıl yanıyordur şimdi özellikle ana . Gönül istiyor bir vatandaşımız kurtarmış olsun tabiki düşük bir ihtimal malesef.

9
3
yanıtYanıtla
mersin:

benım memleketimde oldu bu olay. . feride intihar için atlamıs diyorlar ama atladıktan sonra beni kurtarın diye bagırmıs. göksu nehri şiddetlidir ve ceker asagıya insanı. demekki pişman oldu ama ne care :(

7
2
yanıtYanıtla
maskeli süvari:

intihar cozum değil ıntıhar edecek olsam ben ederdım sabır her derdın ılacaıı kucukken anne babadan cektık, sevgılıden cektık, evlılıkten cektık, borclardan cektık bankaya 100 bın tl borc var ama bos ver en fazla canımı alırlar gelsın alsınlar. . hayatta relax olacaksın. . yasım 50 gostermıyorsun dıyorlar her sey olacagına varır olursa olur olmazsa olmaz. . bu dunyada benım basıma su olay gelmez deme basına gelmeyecek olay yoktur. . . o yuzdendırkı dırayetlı sabırlı olacaksın zaten olceksın ortalama 60 ys

7
2
yanıtYanıtla
mayk amca dıyorkııı:

hanı derler ya ınsanın kaderı guzel olsun dıye ne guzel bır kız yazık. . . hem bu dunyasını hemde ahıretını karatmıs. . . kımbılır ne derdı vardı . . . belkı bır serefsız neden oldu . . . kımse bılemez. . cıkar ortaya mutlaka. .

9
0
yanıtYanıtla
canan:

ALLAH RAHMET EYLESİN YAZIK OLDU

6
2
yanıtYanıtla
vatansever:

değmezdi değmez hiçbişey için hiçbir insan için ne durumda olursan ol değmez intihar ne demek ya ölüm dahamı güzel ve rahat olacak sanıyorsun hemde Allahın verdiği emanet ettiği bedene cana kendin kıyarak herşey yolunamı girecek asla asla asla şükretmeyi sabretmeyi zorluklara hemen yenilip intihar etmeyi çözümmü sanıyorsunuz geride kalan sevenlerine hiçmi acımıyorsun ne oldu atladın öldün dertlerin bittimi bitmedi asıl bunu yaptığın için en büyük hesaba çekileceksin. ölüm asla asla çare değil

6
1
yanıtYanıtla
ZÜMRA:

Giden bir can ne saçma yorumlar hiç mi düşünmüyorsunuz benimde yakınımın başına gelir neden büyük konuşuyorsunuz yorum yapmak için yazıyosunuz yaptığı yanlış ama Allah la kendi arasında bize kötü yorum yapma hakkını vermiyor. Allah rahmet eylesin deyin geçin. Onu bu duruma iten sebep her neyse o araştırılsın.

6
1
yanıtYanıtla
Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title