Haberler

Ferhat Tunç Gözaltına Alındı!

Sanatçı Ferhat Tunç, Bir Arkadaşıyla Birlikte Gözaltına Alındı.

SANATÇI FERHAT TUNÇ, BİR ARKADAŞIYLA BİRLİKTE GÖZALTINA ALINDI.

Beyoğlu İmam Adnan Sokaktaki bir lokantada yemek yedikten sonra dışarı çıkan Ferhat Tunç ile arkadaşı İsmail Özen'i, sivil polis ekibi gözaltına aldı. Beyoğlu Polis Merkezine getirilen Tunç ve Özen, daha sonra sağlık kontrolü için Taksim Eğitim ve Araştırma Hastanesine götürüldü.

Polisler kimlik sorunca bakın ne cevap verdi?

Hastane önünde AA muhabirine açıklama yapan Tunç'un avukatı Ercan Kanar, sivil polislerin, lokantada yemek yedikten sonra evlerine gitmek üzere dışarı çıkan müvekkili Tunç ile İsmail Özen'e kimlik sorduklarını, bu sırada Ferhat Tunç'un polislere, "Beni tanıyorsunuz zaten, tanınan bir sanatçıyım" dediğini söyledi.

Kanar, Tunç'un arkadaşı Özen'in de polislere, kimliğini arabada unuttuğunu söylediğini ve aralarında çıkan tartışma sonucu Tunç ile Özen'in, polisler tarafından kelepçe takılarak gözaltına alındıklarını kaydetti.

Avukat Kanar, Özen'in, polis merkezinde darp edildiğini de öne sürdü.

Olaya ilişkin savcıyla görüşerek, tanınmış bir sanatçı olan müvekkilinin sabah polis merkezine gelmek üzere serbest bırakılmasını istediğini anlatan Kanar, savcının bunu kabul etmeyerek, uygulama dışına çıkamayacağını söylediğini aktardı.

Polis minibüsünde konuşan Ferhat Tunç da "Hiç bir kavga falan olayı yok. Polise yönelik hiçbir hareketimiz yok. Kimlik istendi, 'Ferhat Tunç'um' dedim, 'tamam' dediler, ama yanımdaki arkadaşın elini kelepçeleyip bir anda karakola getirdiler. Ben de bunun insani olmadığını anlatmaya çalıştım." dedi.

Tunç ve Özen, hastaneden Adli Tıp Kurumuna götürüldü

FERHAT TUNÇ İLE İLGİLİ DİĞER HABERLER

Kaynak: Gecce / Magazin

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title