Haberler

Ferhat Kiraz Açıklaması

Bursaspor'un bu sezonki ilk transferi olan Ferhat Kiraz, Özlüce Tesisleri'ne gelerek kendisini 3 yıllığına Bursasporlu yapan imzayı attı.

Bursaspor'un bu sezonki ilk transferi olan Ferhat Kiraz, Özlüce Tesisleri'ne gelerek kendisini 3 yıllığına Bursasporlu yapan imzayı attı.

Yeşil beyazlı ekibin Boluspor'dan transfer ettiği yetenekli sol kanat oyuncusu Ferhat Kiraz, Özlüce Tesisleri'ne gelerek, 3 yıllık mukavelenin altına imzasını attı. Yeşil beyazlı kulüpte forma giymeyi çok istediğini dile getiren Kiraz, bu arzusunun gerçekleşmesinden dolayı çok mutlu olduğunu dile getirdi. Şampiyon bir kulübe geldiğini ve elinden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağını dile getiren Kiraz, "Uzun zamandır görüşmelerimiz devam ediyordu. En başından beri Bursaspor'da oynamak istediğimi menajerime iletmiştim. Kendisi görüşmeleri yürüttü ve şu an Bursaspor'dayım. Ben Bursaspor'da oynamak istediğimi Boluspor yönetimine de iletmiştim. Sağolsunlar bu konuda onlar da yardımcı oldular. Şu an olmak istediğim yerdeyim. Şampiyon bir kulübe geldim. Kulübün büyüklüğünün farkındayım. Elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağım. Tek hedefim Bursaspor'da kalıcı olabilmek. Ondan sonraki hedefim ise milli takım forması giyebilmek" ifadelerini kullandı.

"ÇOK BÜYÜK BİR TARAFTAR KİTLESİNE SAHİBİZ"

Bursaspor taraftarlarından da övgü ile bahseden kabiliyetli oyuncu,"Ben Bursaspor'da ne kadar çok oynamak istiyorsam, aynı isteği Ertuğrul Hoca ile çalışabilmek için de duyuyordum. Ertuğrul Hoca ile telefonda konuştuk ve beni takımda görmek istediğini belirtti. Bana güvenenleri mahcup etmemek için elimden geleni yapacağım. Yeni bir takıma geldim. Mutlaka bir alışma süreci olacaktır, fakat ben bu süreyi asgariye indirmek için çok çalışacağım. Taraftarımızın önüne çıkacağım günü sabırsızlıkla bekliyorum. Çok mutlu ve heyecanlıyım. Bir o kadar da istekli ve arzuluyum. Çok büyük bir taraftar kitlesine sahibiz. Bursaspor'a ne kadar aşkla bağlı olduklarını biliyorum. Taraftarlarımızı mutlu edebilmek için çok çalışacağım" dedi. - BURSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Özlüce Tesisleri Ferhat Kiraz Bursaspor Boluspor Spor Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title