Haberler

Ferhat Göçer, Manisa'yı Salladı

Celal Bayar Üniversitesi, Geçtiğimiz Gece Ünlü Sanatçı Ferhat Göçer'i Konuk Etti. Üniversitenin 467. Mesir Festivali Kapsamında Düzenlediği İlk Konserde Salon Yetersiz Gelmiş ve Konseri İzlemek İsteyen Çok Sayıda Vatandaş Dışarıda Kalmıştı.

Celal Bayar Üniversitesi, geçtiğimiz gece ünlü sanatçı Ferhat Göçer'i konuk etti. Üniversitenin 467. Mesir Festivali kapsamında düzenlediği ilk konserde salon yetersiz gelmiş ve konseri izlemek isteyen çok sayıda vatandaş dışarıda kalmıştı.

Süleyman Demirel Kültür Merkezi Açık Amfi'deki konseri; Rektör Prof. Dr. Semra Öncü, Manisa Emniyet Müdürü Adem Aydemir ve Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Nurdoğan Can başta olmak üzere yaklaşık 4 bin kişi izledi. "Cennet" parçasıyla açılışı yapan Ferhat Göçer'e şarkısında Manisalı küçük dansçılar da hazırladıkları lirik gösteriyle eşlik etti. Ardından kendi şarkılarının yanı sıra yerli ve yabancı popüler şarkıları da seslendiren Göçer'e dev bir koro eşlik etti. Kalabalıktan ve gördüğü ilgiden dolayı

duygulanan sanatçı, Rektör Prof. Dr. Semra Öncü'ye teşekkür etti. Prof. Dr. Semra Öncü ise, "Ferhat Göçer'i Manisalılar ile buluşturmaktan ve böylesine görkemli bir gece yaşamaktan büyük mutluluk duydum. O her şeyden önce çok iyi bir insan ve mükemmel bir yorumcu" dedi.

(ÖU-YK-SN-SN-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Magazin

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title