Haberler

Ferhat Göçer, Kızının "Benimle İlgilenmiyor" İddialarına Cevap Verdi: Hiçbir Fedakarlıktan Kaçınmadım

Güncelleme:

Şarkıcı Ferhat Göçer'in kızı Yağmur, katıldığı programda babasının kendisiyle ilgilenmediğini söyleyerek "Ben ona ne yaptım" diyerek sitem etti. Konu hakkında basın açıklaması yapacağını duyuran Göçer, toplantıyı iptal ederek yazılı açıklama yaptı.

Kanal D ekranlarında yayınlanan '2. Sayfa' programında şarkıcı Ferhat Göçer'in kızı Yağmur Göçer'in anlattıkları olay olmuştu. Gözyaşları içinde konuşan Yağmur Göçer, "Bir baba kızını, 8,5 ay neden aramaz, ben ona ne yaptım?" sözleriyle, babasına olan sitemini dile getirmişti. Kızının açıklamalarının ardından Ferhat Göçer basın toplantısı yapacağını duyurmuştu.

BASIN TOPLANTISINI İPTAL ETTİ

Ferhat Göçer, cephesinde yeni bir gelişme yaşandı. Şarkıcı, basın toplantısını iptal edip yaşanan olaylar hakkında yazılı bir açıklama yaptı.

"YAĞMUR İÇİN HİÇ BİR FEDAKARLIKTAN KAÇINMADIM"

"Kızım Yağmur'un daha fazla zarar görmemesi adına bu konuyla ilgili ilk ve son kez bir açıklama yapıyorum" diyen Ferhat Göçer'in açıklaması şöyle: "İki tane evladım var hiçbir zaman birini diğerinden ayrı tutmadım, ikisini de dünyadaki en değerli varlıklarım olarak çok sevdim ve seveceğim. Yağmur'un donanımlı, kendi ayakları üzerinde duran bir birey olması adına, gerek sağlığı, gerekse eğitimi için bugüne kadar maddi ve manevi hiç bir fedakarlıktan kaçınmadım, bundan sonra da kaçınmayacağım.

Ferhat Göçer, Kızının İddialarına Cevap Vereceği Basın Toplantısını İptal Etti

"BENİM İÇİN HER ŞEYDEN ÖNCE EVLATLARIM GELİR"

Bir baba olarak iyi bir evlat yetiştirebilmek için gördüğüm yanlışları uyarmak, müdahale etmek ve her koşulda onun yanında olmak bu hayattaki en önemli varlık sebebim. Benim için her şeyden önce evlatlarım gelir.

Ferhat Göçer, Kızının İddialarına Cevap Vereceği Basın Toplantısını İptal Etti

"KONU AİLE ARASINDA HALLEDİLİR"

Bu konunun aile arasında halledilmesi gereken bir problem olması, magazine daha fazla yansımaması ve Yağmur'un daha fazla zarar görmemesi adına kızımla iletişime geçtim. Magazin dünyasından ricam kızımın içinden geçtiği zorlukların hassasiyetini göz önünde bulundurarak bugüne kadar göstermiş oldukları özeni devam ettirmeleridir. Bu zor süreçte gerek kendi adıma gerek kızım adına göstereceğiniz anlayış ve destek için şimdiden teşekkür ediyorum."

Kaynak: Haberler.com / Magazin

kızım dizisi Ferhat Göçer Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Yavaş mı Altınok mu? Ankara anket sonuçlarında hangi aday önde? Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? İrfan Karaca kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı İrfan Karaca kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (17)

hia:

ha şöyle ya kızını sev ki ilk seni seviyorum diyen adama inanmasın sevgisizlik insana hata yaptırır

14
0
yanıtYanıtla
svly:

şımarıklığın konuşmandan belli amacın da belli . baban seni aramadıysa küçüklüğünü bilip sen arasaydınsaygıyı sevgiyi sizin göstermeniz lazım ilk adımda o senin baban herşeyi de karşıdan bekleme bir zahmet

9
3
yanıtYanıtla
arıza:

kızın bakışları normal değil

8
0
yanıtYanıtla
zxcv:

Deli bakışları var

yanıt4
yanıt0
ENDER:

Madde bağımlısı da onadan. . .

yanıt5
yanıt0
cosmos:

reklam kokusu aldım

8
0
yanıtYanıtla
ladylady:

EŞİNDEN BOŞANAN BABALAR (?''U, İSTİSNALAR YOK DEĞİL AMA ÇOOOK AZ) , MAALESEF ÇOCUKLARINDAN DA AYRILMIŞ GİBİ DAVRANIYORLAR. ANNE ZATEN BAKAR DİYE BABALIĞI SALIYORLAR. BOŞANMIŞ BABALARIN ÇOĞU NAFAKA VERMEMEK İÇİN MALINI MÜLKÜNÜ DEVREDİYOR, MAAŞINI ASGARİ ÜCRETTTEN GÖSTERİYOR. OLMADI EŞİNİ TEHDİT EDİYOR DARP EDİYOR. BOŞANDIĞI EŞİ ACI ÇEKSİN DİYE KENDİ ÖZ ORTAK EVLATLARINI ÖLDÜRENLER VAR BU ÜLKEDE GÖRDÜK. İNANÇLI BİR İNSAN BABALIĞINI BOŞANSA DA MADDİ MANEVİ LAYIKIYLE YAPAR. ÖLÜMLÜ DÜNYA UNUTMAYIN. .

7
0
yanıtYanıtla
Leda:

Bu zamana kadar ortada olmayan kız neden şimdi çıktı? Eğer babanla ve ailenle bir sorunun varsa aile arasında halledilmeli televizyona çıkmak nedir? Bence gündeme gelmek ve tanınmak için ekrana çıktı. Eğer sorunun gerçekten babanla uzlaşmaksa bunu televizyona çıkmadan da yapabilirdin.

5
1
yanıtYanıtla
ADA:

Keşke babam hayatta olsaydıda benim yüzüme bakmasaydı

6
0
yanıtYanıtla
WOSWOS:

2. BİR EMRAH VE OĞLU VAKASI MAGAZİN GÜNDEMİNE MALZEME OLMAK İÇİN OLAN ŞEYLER.

3
0
yanıtYanıtla
Tüm 17 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title