Haberler

Ferhat Göçer'in Cüneyt Arkın'dan Dayak Yediği Eğlenceli Video Sosyal Medyayı Salladı

Güncelleme:

Şarkıcı Ferhat Göçer'in, usta oyuncu Cüneyt Arkın'ın 'Yalnız Adam' filminden yola çıkarak hazırladığı dayak videosu sosyal medyada büyük ilgi gördü.

Ferhat Göçer'in Cüneyt Arkın'ın hafızalara kazınmış "Şırıngada hava boşluğu var" repliğini kullanarak kendine has üslubuyla çektiği videoya sosyal medyada binlerce beğeni ve yorum yağdı.

SOSYAL MEDYADAN YORUM VE BEĞENİ YAĞDI

Videoda Cüneyt Arkın'ın, "Şırıngada hava boşluğu var" repliğine Ferhat Göçer, "Ne alakası var Cüneyt abi. Ben Ferhat, mazeret yaratma şırınga da gayet iyi durumda" şeklinde cevap verdi. Ferhat Göçer, "Doktorluğu neden bıraktın diye çok soruyorlardı, Cüneyt Arkın ustamız beni pes ettirdi, bu video da kanıtı" diyerek esprili bir açıklamada bulundu. Şarkıcının videosuna takipçilerinden beğeni ve yorum yağdı.

Ferhat Göçer'in Cüneyt Arkın'dan Dayak Yediği Eğlenceli Videosu Sosyal Medyayı Salladı

Göçer'in sağlıkçıların şiddete maruz kaldığı son dönemlerde bu videoyu paylaşması da takipçilerinden takdir topladı.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Sosyal Medya Cüneyt Arkın Ferhat Göçer Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (26)

Ferhat:

Cüneyt arkını eleştiren dallamalara buradan birkaç lafım olacak , eleştiri güzeldir evet ama o dönemin şartları zordu siz daha o zaman yoktunuz, döllenmemiştiniz. Cüneyt arkın türk sinemasına heyecan akıcılık getirmiştir. Türkiyeye gelen bir sirk grubunda 6 ay boyunca ücretsiz olarak çalışmıştır amacı bir şeyler öğrenmektir. Nasıl ata bindiğini görüyorsunuz ve kara kuşak sahibidir. Çok çalışkan bir insandır. Siz yolda yürüyen ata binemeyen adamlarsınız , eleştiri yaparken kendi ezikliğinizi de düşünün.

18
5
yanıtYanıtla
toynakçı ferhat:

ezik olmadığını zannden zavallı seni, eleştirileri kabul edemiyorsan ki sana NE? ya da tahammülün yoksa burada olma! git toynaklarını törpüle. .

yanıt2
yanıt3
Ferhat:

ben sana yukarı da cevap vermiştim aslında , anlamadın mı onu :D Tamam ben toynaklarını törpülerim ücretsiz olarak , sende bi doktora git kafatası röntgenini çektir beyin var mı yok mu varsa maket mi diye kontrol ettir :D

yanıt1
yanıt0
Avrupalı:

Cuneytin filimleri carton carton filimlere benziyordu inananda ahmak

2
8
yanıtYanıtla
can:

Terminatörleri ramboları ayakta alkışlarsın ama

yanıt1
yanıt0
Diyarbakırlı:

Allahına kurban Cuneyt baba heyt. . savulunlan

8
2
yanıtYanıtla
dikkaaaaattt!!!:

türk filmi hep saçma olmuştur zaten dikkat edenler için aval aval bakanlara değil bu söz onlar her şeyi izler zaten. adam yüzünü açmış tekmeyi yemeden hemen önce ama tekme yerken yüzü kapalı maskeli. . orada figüran var belliki. . neyse dikkat edin sosyokomik medya sallanıyor üzerimize bir şeyler düşebilir. .

2
7
yanıtYanıtla
misafir:

sen ne içtin

yanıt0
yanıt0
VATAN53:

CÜNEYT ARKIN TÜRK sinemasının en büyük jönü ve aktörüdür. yıkılmayan adam. kara murat battal gazi. Malkoçoğlu dur. yeri doldurulmadı. zaten dolmaz da.

9
0
yanıtYanıtla
MERVE:

Harika olmuş :)))

6
2
yanıtYanıtla
Tüm 26 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title