Haberler

Ferhangi Şeyler Oyunu 1998. Kez Bandırma'da Sahnelendi

Balıkesir’in Bandırma ilçesinde ünlü tiyatrocu Ferhan Şensoy’un ’Ferhangi Şeyler’ adlı oyunu Barış Manço Kültür Merkezi’nde sanatseverlerle buluştu.

Balıkesir'in Bandırma ilçesinde ünlü tiyatrocu Ferhan Şensoy'un 'Ferhangi Şeyler' adlı oyunu Barış Manço Kültür Merkezi'nde sanatseverlerle buluştu.

Gündelik olayların, Ferhanca bir mizah penceresinden değerlendirildiği 'Ferhangi Şeyle'de, görmesek de kendilerini hissettiren, hepimizin hayatının içinde olan, mizah dolu sosyal çevremizden karakterler var. Popüler kültür için müzik yapmaya çalışan müzisyen ve telefonda yanlış numara çevirip numarayı teyit edenler. Güncel, sıradan olaylara, mahalle ilişkilerine, yakın geçmişten günümüz politikacılarına, iktidara, din algısına ve THY personeline kadar ince eleştiriler yapıyor. Yer yer ince sitemler, yer yer sert eleştiriler getiriyor ve seyirci ile ara sıra diyalog kuruyor. Bugünün gazetelerini okuduğu gazete bölümünde güncel olayları değerlendiriyor. Sazla çalıp söylediği şarkılar, türküler yer yer tebessüm ettiriyor, yer yer çok düşündürüyor. Aşık Mahzuni'ye yaktığı türkü tüm salonu hüzne bıraktı.

Gecenin sonunda Bandırma Belediyesi adına Belediye Başkan Vekili Erhan Elmastaş tarafından usta oyuncu Ferhan Şensoy'a çiçek ve plaket takdim edildi. - BALIKESİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ferhan Şensoy Barış Manço Balıkesir Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title