Haberler

    Ferguson'dan Van Gaal'e Destek: Çok Başarılı

    Kulübün televizyon kanalı MUTV'ye konuşan "Sör" lakaplı Ferguson, Van Gaal'in, geldiğinden bu yana takımın kadrosunda birçok değişiklik yaptığını hatırlatarak, "Düşününce, istemediklerini göndererek kendi takımını kurması doğru bir hamle" dedi.

    Van Gaal'in çok deneyimli bir teknik adam olduğunu belirten Ferguson, "Takımda yaşanacak değişimi yönetebilecek düzeyde. Yaklaşımı bence çok başarılı" ifadelerini kullandı.

    Öte yandan, Manchester United Asbaşkanı Ed Woodward da Van Gaal'e güven duyduklarını ve yeniden şampiyonluk yaşamak için paranın sorun olmayacağını vurguladı.

    Manchester United, yaz transfer döneminde yaptığı astronomik transferlerle dikkati çekmiş, kadrosuna kattığı Angel di Maria, Radamel Falcao, Luke Shaw, Ander Herrera, Marcos Rojo ve Daley Blind'in bonservis ve kiralama bedellerine toplam 191 milyon avro ödemişti. Danny Welbeck, Tom Cleverley, Shinji Kagawa, Javier Hernandez, Nani, Patrice Evra, Wilfried Zaha ve Alexander Büttner ise takımdan gönderilen oyuncular olmuştu.

    Kaynak: EuroSport.com / Spor

    Manchester United Louis van Gaal Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title