Haberler

Ferdi Tayfur 1 Ay Sahnelerden Uzak Kalacak

Muğla'nın Ortaca İlçesi'nde Kaldırıldığı Hastanede Tedavisi Süren Arabesk Müziğin Önemli İsimlerinden Ferdi Tayfur'un Yaklaşık 1 Ay Sahnelerden Uzak Kalacağı Açıklandı.tayfur'u Hastanede MHP Lideri Devlet Bahçeli'nin Yanı Sıra Orhan Gencebay, İbrahim Tatlıses ve Selami Şahin Gibi Çok Sayıda Ünlünün Aradığı, Devlet Bakanı Egemen Bağış'ın da Çiçek Yolladığı Öğrenildi.

Önceki gün şiddetli baş dönmesi şikayetiyle Ortaca Özel Yücelen Hastanesi'ne kaldırılan ve şeker hastalığı teşhisi konulan ünlü şarkıcı Ferdi Tayfur'un sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi. Ferdi Tayfur'un refakat?isi ve aynı zamanda menajeri olan ye­eni Cumali Tayfur, İstanbul'dan kızı Tuğçe Tayfur Ertuğrul (24) ve damadı Tolga Ertuğrul ile birlikte gelen Necla Nazır'ın Ortaca'dan ayrıldığını söyledi.

ünlü sanatçıya hastanedeki doktor heyetinden 1 ay sahnede çıkmaması ve dinlenmesi yönünde rapor verildiğini belirten Cumali Tayfur, ''Gidişata göre haziranda sahnelere dönebilir. 21 Mayıs Mersin Silifke Festivali'nde sahne alamayacak. 22 Mayıs'taki Paris konseri de ileri bir tarihe ertelendi. Haziran ayında konserin tarihini açıklayacağız' dedi.

Tayfur, sanatçıyı dostları ve sevenlerinin yalnız bırakmadığını, ancak basın mensuplarıyla görüşmek istemediğini aktarırken, ''Bugün kızları Tuğba ve Funda eşleriyle birlikte ziyaretine geldi. Sanat, spor, siyaset ve iş dünyasından sayısız kişi telefonla arayıp geçmiş olsun dileklerini iletiyor. MHP lideri Devlet Bahçeli, İbrahim Tatlıses, Selami Şahin, Orhan Gencebay, Gökhan Güney, Ahmet Selçuk İlkan, Rojin ve ismini şu ana sayamadığım birçok kişi aradı. Devlet Bakanı Egemen Bağış da çiçek gönderdi' diye konuştu.

Ferdi Tayfur´un sorumlu doktoru beyin cerrahı Opr. Dr. Murat çobanoğlu ise ''Hastamızın durumu gayet iyi, morali yerinde. Zamanında müdahale ile kritik bir noktadan döndük. Bütün göstergeler ve klinik bulgular iyiye gidiyor. Bu olumlu durum aynen devam ederse inşallah cuma veya en geç cumartesi günü taburcu ederiz' dedi.

GÖRüNTü DÖKüMü

- -------------

- Hastanedeki girmek yasaktır yazan odasının önündeki çiçekler

- Ferdi Tayfur'un ismi ve diabet yazan hasta kontrol tabelası

Haber- kamera: Süleyman İLTER /ORTACA, (DHA)

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Magazin

Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title