Haberler

    Ersun Yanal'dan Ferdi Kadıoğlu kararı

    Güncelleme:

    Gençlerbirliği maçında gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çeken Ferdi Kadıoğlu, Demir Grup Sivasspor'la oynanacak kritik mücadelede yine kulübede olacak.

    Lider Demir Grup Sivasspor ile ilk yarının en kritik maçını oynayacak olan Fenerbahçe'de, teknik direktör Ersun Yanal'ın sahaya süreceği kadro büyük ölçüde netleşti.

    TERCİH YİNE OZAN TUFAN

    Geçen hafta Gençlerbirliği'ne attığı mükemmel golle bir anda taraftarın sevgilisi haline gelen Ferdi Kadıoğlu. Yanal'ı ikilemde bırakmış olsa da, tecrübeli teknik adamın yine Ozan Tufan'ı tercih etmesi bekleniyor.

    Yanal'ın, bu sezon 7 maçta 3 gol, 2 asist üretmiş olmasına rağmen Ferdi'yi böyle önemli mücadeleler için yeterli görmediği genç oyuncuyu, maçın gidişatına göre 2. yarıda oynatması bekleniyor.

    Kaynak: Hürriyet / Spor

    Ferdi Kadıoğlu Fenerbahçe Sivasspor Haberler

    Bakmadan Geçme

    İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak canlı izle! 25 Nisan ATV Aldatmak 66. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (25 Nisan) Dolar ne kadar oldu? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Kül Masalı CANLI izle! Kül Masalı 9. Bölüm TRT 1 CANLI izle!
    500

    Yorumlar (6)

    GFB:

    Ersun Yanal 16 aydır 11 başlamayan Alper''i oynatarak Malatya maçındaki 2 puan kaybına ve Antalya maçında kanatlarda Ferdi-Deniz yerine Tolga-Ozan ile başlayarak 3 puan kaybına neden olmuştur. Kayseri maçı ise takımın gol yollarındaki beceriksizliği yüzünden kaybedildi. Ersun Yanal boş yere stoper, kanat ve forvet fantezisi yüzünden toplam 5 puana etki etmiş olup Alanya maçındaki tercihleri de sorgulanabilir. Aklını başına almazsa ALİ BAŞKAN onu güzel yapacak. . Bu takım bu sene ŞAMPİYON olmalı

    21
    0
    yanıtYanıtla
    EMRE:

    Ben de Türk diye haberi izleyeyim dedim, adam Türkçe bilmiyor! Sadece ismi Türkmüş

    2
    13
    yanıtYanıtla
    vezir42:

    ferdi kanatta oynayabiliyor ozan oynayamıyor ozanın da perfermansını düşürecekler ferdinin de bu gidişle

    11
    0
    yanıtYanıtla
    allame:

    Çok yazdım, Ersun, Fatih futbolu hiç bilmez. Emre Bol bile söyledi, Ersun çok geride kaldı dedi, A Spor''da. Bunların şeyinde boncuk var, haaa, Denizli''yi unutmayayım!!!Türk takımlarının Avrupa''da hali pür melali ortada. Habire sallar, asarız, eseriz, gürleriz, elin oğlundan fark yer geliriz. Niye?Bu ülkede kafalara bilim, akıl, felsefe egemen değil. O zaman da böyle oluyor, kızın bakalım!

    10
    0
    yanıtYanıtla
    Ziya:

    Ersun Yanal, Fenerbahçe''ye teknik direktör olacak kapasitede değıldir. Tüm yorumcular sahada oynanan oyunu Ersun Yanal''ın okuyamadığı yorumunu yapıyorlar. Ben de aynen katılıyorum. Okan. Rıza. Sergen varken Ersun da kim?

    2
    0
    yanıtYanıtla
    Lord54:

    bu ozan kim arkadaş ya kimmmmm?KİMDEN TORPİLLİ BU ADAM YETER VALLA YA

    0
    0
    yanıtYanıtla
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title