Haberler
Güncelleme:

Fenomen Hakan Kakız, Caner Çalışır'ın tabutunun başında gözyaşlarına hakim olamadı

Fenomen Hakan Kakız, son yolculuğuna uğurlanan en yakın arkadaşı Caner Çalışır'ın tabutu başında gözyaşlarına boğuldu. O anları Instagram hesabından paylaşan Kakız, "Hakkım helal olsun" dedi. Daha fazla detay >>

500

Yorumlar (19)

cosmos:

lut kavmi helak olucu

10
6
yanıtYanıtla
symbol:

İnsan üzgünken, çok sevdiği biri vefat etmişken instagrama hikaye atmayı nasıl düşünebiliyor anlamıyorum. . .

16
0
yanıtYanıtla
Yusuf Ertem:

Bakıyorum da sabahtan beri kötü kötü yorumlar yapmış herkes, ne yazık ki hiç birine katılmıyorum. Adam kalp krizi geçirmiş her ne olursa olsun Allah''tan rahmet dilemek gerekir. Homofobik düşüncelerimizi bir yana bırakarak hareket etmek en doğrusu bırakın da Allah yargılasın, böyle laf ebeliği yapanlar kendi ahiretlerinden korksunlar. Allah vicdan rahatlığı versin. Allah rahmet etsin, geride kalanlara da sabır versin.

11
5
yanıtYanıtla
YUSUF''A CEVAP SENDE ONLARDANSIN BENCE:

BU GİBİ İNSANLAR GENÇLERE KÖTÜ ÖRNEK OLUYOR VE HABER KANALLARIDA BUNLARI DESTEKLEYEREK BESLİYOR HABER KANALLARININ BUNLARI BESLEYEN BİR NOKTADAN MADDİ OLARAK DESTEKLENDİKLERİ AŞİKAR YOKSA NEDEN HERGÜN BUNLARI BOY BOY GÖSTERİYORLAR AMAÇ TOPLUMUMUZU VE GENÇLERİMİZİ CİNSİYETSİZ BİR GÜRUH OLMASI

yanıt1
yanıt2
cordi:

Toplumumuz ocu, bucu diye ayıra ayıra zihniyetler bu hale geldi insanları olduğu gibi kabullenemediler bir türlü siz sanki çok kusursuz gibi insanları değistirmeye kalkmayın

yanıt0
yanıt0
..:

BURADA BOŞ BOŞ YORUM YAPMAYIN ODA BİR İNSAN AİLESİ, SEVENLERİ VAR PİS KALPLERİNİZİ ACİL ARINDIRIN GEÇ OLMADAN

9
6
yanıtYanıtla
defolaskım:

kimsede kusura bakmasın kötü yorumlarada laf atmayında sonuc itibariyle kim nasıl yaşarsa öyle anılır buda bir gerçek.

11
2
yanıtYanıtla
cordi:

Sen çok muhteşem yaşıyorsun bu yorumdan anlaşılan

yanıt1
yanıt0
Sümbüllü:

Bunlar yüzünden şeriat gelsin istiyorum.

4
7
yanıtYanıtla
6.FİLO:

Mezarına jenaratör bağlasın ışıkları sönmesin hep ışıklar içinde uyusun

7
2
yanıtYanıtla
demir:

jeneratorde baglasan bu saatten sonra dunyadan goturdukleri ile basbasa

yanıt0
yanıt0
adil:

mezarına dünyada yaptıklarının karşılığı bağlandı merak etme şu anda onu yaşıyor hepimiz yaptıklarımızın karşılığını yaşayacağız.

yanıt0
yanıt0
semih:

arkadaşın için ağladın bunu videoya çekip sosyal medyaya attın ve sen samimisin öylemi

7
1
yanıtYanıtla
smmm:

adamlar hala vidyo fotoğraf peşinde, cenaze bile fani dünyayla bağlarını kesemiyo bunların

4
0
yanıtYanıtla
cordi:

Yorumlara bakıyorum da ne kadar geri kalmış bir toplumuz insanı olduğu gibi kabullenmeyi bir öğrenemedik. Ya göründüğün gibi ol, ya da olduğun gibi görün. Bu adamlar neyse en azından olar. Sizin gibi çakma delikanlı değiller sizin gösteremediğiniz çoğu delikanlılığı, cesareti onlar gösterdi.

2
1
yanıtYanıtla
adil:

Cordi sen de diğerleri gibi kendini ilerici sananların yanına gideceksin aceleye gerek yok. Allah bu suçu işleyenleri idam edin diyor olduğu gibi kabul edin demiyor. Allah''ın emri varken senin sözünün zerre kıymeti yok.

yanıt0
yanıt0
Müslüman:

Adil sen hangi Allah''a inanıyorsun? Hayatında kutsal kitabı okumamış, Allah''ın ne emrettiğinden bile haberi olmayan bir cahilsin. Sen hacı ve hocaların uydurduğu dine inanan, gayrimüslim birisin. Daha Kuran''ı okumamışsın, burada Allahlık taslıyorsun.

yanıt0
yanıt0
Hekimoğlu:

Ne garip değil mi? Ölümle ilgili haberlerden, çoğu yorumcu ibret adına hiç nasiplenememiş. Kaderi ancak Yüce Yaratıcı belirler.

2
0
yanıtYanıtla
A.D:

Allah''a duayı bile instagram üzerinden yapar oldular

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title