Haberler

Fenomen Dizi Gülperi'de, Reynmen Sürprizi!

Güncelleme:

Show TV'nin sevilen dizisi Gülperi'de 24'üncü bölüm tanıtımında "Derdim Olsun" şarkısıyla rekorlar kıran Reynmen sürprizi yaşandı.

Başrollerini Timuçin Esen ve Nurgül Yeşilçay'ın paylaştığı Gülperi dizisinde 24. bölüm tanıtımı heyecanlı bir bekleyişe sahne olurken, Derdim Olsun şarkısıyla tüm Türkiye'ye adını duyuran Reynmen sürprizi yaşandı.

BÜYÜK BEĞENİ TOPLADI

Gülperi'nin yeni bölüm tanıtımının Reynmen'inizlenme rekorları kıran "Derdim Olsun" şarkısı eşliğinde yayınlanması büyük beğeni topladı.

Fenomen Dizi Gülperi'de, Reynmen'in İzlenme Rekorları Kıran 'Derdim Olsun' Sürprizi Yaşandı

TANSİYON YÜKSELİYOR

Yapımını Tims&B Productions'ın, yapımcılığını Timur Savcı ve Burak Sağyaşar'ın üstlendiği, başrollerini Nurgül Yeşilçay ve Timuçin Esen'in paylaştığı Cuma akşamlarının vazgeçilmez yapımı Gülperi'de bu hafta tansiyon yükseliyor.

Fenomen Dizi Gülperi'de, Reynmen'in İzlenme Rekorları Kıran 'Derdim Olsun' Sürprizi Yaşandı

GÜLPERİ EVLİLİĞİNE DEVAM EDEBİLECEK Mİ?

Ailelerine adeta savaş açan çocuklarının karşısında yeni bir sınav verecek olan Gülperi ve Kadir'in evlilikleri için alacakları karar yeni bölümde ekrana gelecek.

SOSYAL MEDYA HESABINDAN PAYLAŞTI

Dizinin başrol oyuncusu Nurgül Yeşilçay, ssoyal medya hesabından tanıtımı yayınlayarak, Reynmen'e göndermede bulundu. Yeşilçay'ın takipçileri gönderisine beğeni yağdırdı.

Fenomen Dizi Gülperi'de, Reynmen Sürprizi!

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Nurgül Yeşilçay Timuçin Esen Reynmen Gülperi Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500

Yorumlar (9)

Grande:

Boş Ağa dizilerinden bir tanesi daha. Senaryosu o kadar klişe ki. Neresi fenomen şu dizinin

7
2
yanıtYanıtla
ENİŞTE:

ŞİMDİ BU SİYASİLERİN HEPSİ AMACIMIZ MİLLETE HİZMET ETMEK FALAN DİYOR YA SEÇİM ÇALIŞMALARINA MİLYON DOLARLAR HARCIYORLAR EE MADEM AMACINIZ MİLLETE HİZMET DAĞITIN O PARALARI İHTİYACI OLANLARA İLLA BAŞKAN MI OLMAK LAZIM MİLLET SEVDASI İÇİN BU NASIL BİR ÇELİŞKİDİR ANLAMIŞ DEĞİLİM. . .

8
0
yanıtYanıtla
erdem:

bu dünyanın sonu nu bu ahlaksız insan bozuntuları hazırlıyor ünlü bızuntuları medya maymunları

6
1
yanıtYanıtla
YAHERRÜ YAMERRÜ:

ÇOK ÖNEMLİYDİ BİZİM İÇİN GERÇEKTEN

6
1
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

Kaliteyi üst seviyeye çıkartmışlar çok belli!

2
0
yanıtYanıtla
Tc:

Harika

1
0
yanıtYanıtla
:

Gerçekten ülkede bu kadar hazımsız insan varmıydı ya ? Yediremiyosan susacak oturacaksın kardeşim yerine adam yapmışki bu kadar izlenme ve rekorları kırabilmiş gerçekten bu söylediğiniz sözleri kelimerli cümleleri kendinize yakıştırabiliyosanız helal olsun ama şunu bilin ki tek ysptığınız yedirememek

0
0
yanıtYanıtla
bravo:

zalim daima zalimliğinu yapar ...çünkü zalimlerin gürevleri belli

0
0
yanıtYanıtla
bitsinn:

saçma sapan diziler ve şarkılarla doldurdunuz heryeri

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title