Haberler

Fenomen Dizi Avlu'nun Deniz'i Demet Evgar, 3 Aydır Telefon Kullanmıyor

Güncelleme:

Avlu dizisinde gösterdiği performansla kendine hayran bırakan Demet Evgar, teknolojiden uzak bir hayat yaşadığını dile getirerek, "Üç aydır telefon da kullanmadığını söyledi.

Demet Evgar, marka yüzü olduğu Lay's'in Nişantaşı'nda gerçekleşen etkinliğine ev sahipliği yaptı. Uzun yıllardır evinde televizyon bulundurmayan oyuncu, "Son üç aydır telefon da kullanmıyorum. Böyle çok mutluyum" dedi. Evgar, ayrıca internette yayınlanan dizileri desteklediğini de söyledi.

ROL ALDIĞI DİZİDEN ETKİLENDİ

38 yaşındaki güzel oyuncu geçtiğimiz haftalarda verdiği bir röportajda, "Hapishanedeki çekimler sizi etkiliyor mu" sorusuna şöyle yanıt vermişti: "Evime her geldiğimde yaşadığım hayata şükrediyorum"

Fenomen Dizi Avlu'nun Deniz'i Demet Evgar, 3 Aydır Telefon Kullanmıyor

Fenomen Dizi Avlu'nun Deniz'i Demet Evgar, 3 Aydır Telefon Kullanmıyor

Fenomen Dizi Avlu'nun Deniz'i Demet Evgar, 3 Aydır Telefon Kullanmıyor

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Cep Telefonu Demet Evgar Nişantaşı Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (11)

Devrekli:

artisleden nefret ediyorum.

5
11
yanıtYanıtla
jandarma:

aynen.

yanıt3
yanıt0
kafası karışık:

ateistlerden nefret etmen çok saçma çünkü cahil müslümandan daha çok düşünmüş ve okumuş biri onun ateist olmasındada tek sebep cahil ve hurafe ve hadis uyduran müslümanlar yüzündendir.

yanıt4
yanıt16
melek:

bir baltaya sap olamayan herkes nefret ediyor yalnız değilsin.

yanıt5
yanıt1
Adınızı Yazın:

süper bir kadınsın. bayılıyorum sana

9
0
yanıtYanıtla
kadın içerde ki:

içerde telefon kullanmak yasaktır canım. bunu bilmekte ne var ki

1
4
yanıtYanıtla
hfh:

Kadın suçlu olarak içerde yatmıyor, OYUNCU. . Kafan basıyor mu?

yanıt2
yanıt1
yok yaaaa...:

öküzün teki de espriyi anlamamış kadın içerde değil rol yapıyor diyor. vay memleketim vayyy. kimlerle yaşıyoruz ya rabbi

yanıt1
yanıt0
eskiler:

Eki Camlar bardak olur derlerdi. . Eski sporcuların, spor eğiticisi olduğunu sanırdık. . . Kimileri KORUMA, kimileri de baka şeyler oluyormuş

1
2
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

O KADAR IYI BIR OYUNCUSUN KIIII 3

0
0
yanıtYanıtla
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title